Aevitae (VGZ) zorgverzekering 2015

Beoordelingen

Prijs / kwaliteit
Dekking
Klantenservice
Bereikbaarheid
Aevitae (VGZ) zorgverzekering scoort gemiddeld: 6,3 10 Op basis van 19 beoordelingen.

Aevitea is een Nederlands volmachtbedrijf dat gespecialiseerd is in zowel collectieve als geïndividualiseerde  werknemers en werkgeversvoorzieningen. De verzekeraar Aevitea levert zowel de consument als de ondernemingen en instellingen uit Nederland hun maatwerk.

De zorgverzekering 2015

De zorgverzekering die aangeboden wordt door Aevitea biedt de verzekerde een aantal voordelige en unieke voordelen. Zo kan de verzekerde buiten een basisverzekering om kiezen uit 3 pluspakketten; Plus, Top en VIP. Daarnaast kan de verzekerde ook nog kiezen uit drie aanvullende tandarts verzekeringen. De tandarts verzekeringen bieden allen op hun beurt een zeer ruime vergoeding.

Plus

Het aanvullende Pakket Plus is het voordeligste aanvullende pakket dat Aevitea aanbied. Dit pakket is uitstekend geschikt voor de verzekerde die verwacht maar weinig zorgkosten te maken maar toch graag een tegemoetkoming wil hebben in enkele zaken zoals bijvoorbeeld; fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of medische sport consulten. Voor deze verzekerde is het aanvullend pakket Plus een uitstekende keuze.

Top

Het aanvullende pakket Top is een uitstekend pakket om goed verzekerd te zijn tegen een voordelig tarief. Dit pakket is hierdoor prima geschikt voor personen die willen genieten van een uitgebreide dekking zonder te veel te betalen. Niemand wil immers meer betalen dan echt nodig is. Met dit aanvullende pakket kan de verzekerde genieten van een vergoeding voor de eigen bijdrage van; geneesmiddelen, orthodontie voor kinderen, extra vergoedingen voor fysiotherapie en vergoedingen voor de eigen bijdrage van kraamzorg.

Pakket VIP

Wanneer de verzekerde kiest voor het aanvullende pakket VIP kan hij genieten van een maximale zekerheid. Zo is bijvoorbeeld fysiotherapie volledig verzekerd en zijn de meeste vergoedingen veel hoger dan bij een aanvullend pakket als Top. Hierdoor heeft de verzekerde maximale zekerheid.

Aanvullende tand verzekering;

Bij de aanvullende tand verzekering is alles verzekerd (met uitzondering van tanden bleken en implantaten plaatsen). De verzekerde kan zelf het maximum kiezen op jaarbasis waarna Aevitea deze gekozen kosten dekt. Hierdoor weet de verzekerde precies waar hij aan toe is.

  • De basisverzekering

De basisverzekering is een verplichte verzekering voor elke inwoner van Nederland. De vergoedingen die bepaald zijn in de basisverzekering worden volledig bepaald door de Nederlandse overheid. Hierdoor is het basispakket bij elke zorgverzekeraar hetzelfde en kan hier niet van afgeweken worden. De basisverzekering  vergoedt de meest voorkomende medische onkosten. Zo wordt onder andere het volgende vergoed:

  • Geneesmiddelen
  • Ziekenvervoer
  • Specialistische zorg
  • Eerstelijns psychologische zorg
  • Huisartsenzorg

Tevens dient de verzekerde bij het afnemen van een zorgverzekering rekening te houden met het verplichte eigen risico. Het eigen risico is dit jaar bepaald op een bedrag van € 375,00 op jaarbasis. Het eigen risico kan door de wettelijke bepaling op geen enkele manier verlaagd worden. Echter kan de verzekerde wel zijn eigen risico vrijwillig verhogen. Het eigen risico kan verhoogd worden met een bedrag van 100 tot maximaal 500 euro. Dit bedrag komt dan bovenop het wettelijke eigen risico. Wanneer het eigen risico wordt verhoogd met bijvoorbeeld € 500,00 is het eigen risico een totaal van € 875,00. 


Deel uw ervaringEn help andere consumentenKlik & schrijf!

Ervaringen Aevitae (VGZ)

Zorgpremie vergelijken

Uw zorpremie nu vergelijken

Zorgvergoedingen

Bekijk de vergoedingen van uw zorgverzekering

Deel uw ervaring

Beoordeel uw zorgverzekeraar

Autoverzekering vergelijken

Uw autoverzekering vergelijken