IZZ zorgverzekering 2015

Beoordelingen

Prijs / kwaliteit
Dekking
Klantenservice
Bereikbaarheid
IZZ zorgverzekering scoort gemiddeld: 8,3 10 Op basis van 3 beoordelingen.

IZZ is een zorgverzekering die al ruim 30 jaar actief is in de zorgsector. In deze 30 jaar heeft IZZ veel kennis opgedaan over het werken in de zorgsector. De zorgverzekeringen van IZZ zijn dan ook een zeer logische keus voor werknemers in de zorg en hun gezinnen. Het bestuur van IZZ bestaan allen uit werknemers en werkgevers die de zorgsector vertegenwoordigen. Het bestuur is dus bekend met de branche en hierdoor weten ze precies wat de verzekerde nodig heeft. Hierdoor is de zorgverzekering van IZZ de beste keus voor de werknemers in de zorg. IZZ valt onder de coöperatie van VGZ. De verzekeraars VGZ en dochterbedrijf beschikken over een klantenbestand van circa 4,3 miljoen.

Voor wie is IZZ precies bedoeld?

De zorgverzekeraar IZZ is zoals eerder vernoemd al ruim 30 jaar dé zorgverzekeraar voor werknemers in de zorgsector. De zorgverzekeraar biedt een betrouwbare collectieve ziektekostenverzekering tegen de aantrekkelijkste prijzen. De personen die een zorgverzekering kunnen afsluiten dienen te werken in één van de nader genoemde CAO’s:

·         CAO Ziekenhuizen

·         CAO Verpleeg en Verzorgingshuizen + Thuiszorg

·         CAO Gehandicaptenzorg

·         CAO Gezondheidzorg

·         CAO Geestelijke Gezondheidszorg

·         CAO Huisartsenzorg

De werknemers van een bij IZZ aangesloten instelling kunnen ook genieten van de aantrekkelijke zorgverzekeringen die IZZ zijn verzekerden aanbiedt. Voor de werknemers die niet onder de bovengenoemde CAO’s vallen kunnen zich ook aanmelden bij IZZ. Een regel die hieraan verbonden is, is dat de werkgever van de werknemer hierover lopende afspraken heeft gemaakt met IZZ.

De voordelen van IZZ

Als verzekerden van IZZ kunt u profiteren van diverse voordelen die de verzekering met zich meebrengt. Zo kan de verzekerde onder andere genieten van: goede service, snelle afhandeling van nota’s, toelating zonder medische keuringen en wachttijden, gunstige solidaire premie voor jong en oud, werkgeversbijdrage voor alle werknemers in de bovengenoemde CAO’s, uitgebreide aanvullende ziektekostenverzekeringen, een vergoedingspakket dat rekening houdt met de recente ontwikkelingen en gunstige solidaire premie voor zowel jong als oud. Tevens werkt IZ integer en in het belang van de verzekerde. Om dit te bekrachtigen heeft IZZ ervoor gekozen om een moreel ethische verklaring te ondertekenen. De uitvoering van deze regeling is in handen van VGZ. VGZ is een grote zorgverzekeraar met een optimale reputatie.

De basisverzekering

De basisverzekering van IZZ biedt de verzekerden een optimale en goede zorg voor een aantrekkelijke prijs. De verzekerde kan genieten van de belangrijkste vergoedingen die hij nodig heeft in de zorg. Hieronder valt bijvoorbeeld; huisartsenzorg, medische specialistenhulp, tandheelkunde tot een leeftijd van 18 jaar en een ziekenhuisverblijf. De basisverzekering van IZZ is verdeeld in 2 varianten, de natura polis en de restitutie polis. Bij een natura polis dient de verzekerde te kiezen uit één van de aangewezen zorgverleners waarmee IZZ een contract heeft afgesloten. Bij een restitutie polis kan de verzekerde zelf zijn zorgverlener uitkiezen. Hierbij moet hij zelf prijsafspraken maken en zorgen dat de prijs niet hoger is dan het marktconform tarief. De verzekerde krijgt de nota’s van de zorgverleners thuisgestuurd die hij daarna zelf dient in te dienen bij IZZ zorgverzekering.


Basisverzekering - IZZ Basisverzekering Natura

IZZ 2015 Prijs Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 360,00 € 92,77 Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 460,00 € 89,77 Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 560,00 € 86,77 Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 660,00 € 83,77 Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 760,00 € 80,77 Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 860,00 € 77,77 Meer informatie

Basisverzekering - IZZ Basisverzekering Restitutie

IZZ 2015 Prijs Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 360,00 € 94,27 Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 460,00 € 91,27 Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 560,00 € 88,27 Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 660,00 € 85,27 Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 760,00 € 82,27 Meer informatie
IZZ basispakket met eigen risico € 860,00 € 79,27 Meer informatie
Deel uw ervaringEn help andere consumentenKlik & schrijf!

Ervaringen IZZ

Zorgpremie vergelijken

Uw zorpremie nu vergelijken

Zorgvergoedingen

Bekijk de vergoedingen van uw zorgverzekering

Deel uw ervaring

Beoordeel uw zorgverzekeraar