Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Disclaimer

ZorgverzekeringWijzer streeft ernaar om al de gegevens die wij hebben verzameld, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden die op onze website gepubliceerd zijn. 

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming van zorgverzekeringwijzer.nl/ R²care internet products, stukken en/of gedeelten van de website te kopiëren voor zakelijke doeleinden. Uiteraard mag u wel een kopie maken van het resultaat van de berekening voor persoonlijk gebruik.

Ook kan ZorgverzekeringWijzer.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden, indien er sprake mag zijn van storingen of onderbrekingen van de website wat resulteert in een vertraging van de door u opgevraagde informatie.

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.