Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe verdienen wij?

Hoe verdienen wij?

Op ZorgverzekeringWijzer bieden wij onze klanten aan om onafhankelijk een vergelijking te maken van de zorgverzekeringen, dit is altijd al zo geweest en zal altijd zo blijven ongeacht een vergoeding welke door sommige zorgverzekeraars worden verstrekt. Deze vergoeding ligt gemiddeld op 40 euro per afsluiting wat ZorgverzekeringWijzer ontvangt als iemand de zorgverzekering via onze website bij de verzekeraar of direct op onze website de verzekering afsluit. Deze vergoeding zorgt ervoor dat wij onze diensten aan kunnen bieden aan u als klant! Wij maken dan ook geen deel uit van een zorgverzekeraar en ook de vergoedingen die deze verstrekken hebben dan ook geen enkele invloed op de uitkomsten van onze zorgvergelijker.  De kracht van onze website is en blijft de onafhankelijkheid! 

Welke zorgverzekeraars vergelijken wij?

Er is veel commotie geweest rondom de volledigheid van vergelijkingswebsites voor zorgverzekeringen. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft aangegeven de zorgvergelijkers onder de loep te gaan nemen. Een aanpak wat wij als zorgverzekeringwijzer.nl toejuichen! Wij houden van duidelijkheid en transparantie voor de consument en hebben daarom ook dit overzicht voor u gemaakt zodat u kunt zien wat wij vergelijken en op welke manier wij dit uitvoeren.

Op onze website kunt u één van de meest volledige overzichten vinden van bijna alle vergelijkers. U kunt niet alleen alle premies zien maar ook de vergoedingen en voorwaarden. Wellicht het belangrijkste is dat dit geheel onafhankelijk geschiedt.

Wij tonen de premies van de zorgverzekeraars waarvan wij de productinformatie aangeleverd gekregen hebben. Een aantal verzekeraars wenst niet opgenomen te worden op de website en daarom is het niet mogelijk  deze mee te nemen in de vergelijking. Wij tonen niet de collectiviteiten van de verzekeraars, ook niet die waar iedereen toegelaten wordt.

Voor een exact overzicht van alle zorgverzekeraars die worden vergeleken verwijzen wij u naar de pagina: Wie vergelijken wij

Het uitgangspunt van onze website is 100% onafhankelijk vergelijken in tegenstelling tot vele andere waar u slechts een klein deel van de zorgverzekeraars te zien krijgt. Hoe kunt u dit controleren? Daar hebben wij een stappenplan voor opgezet:

  1. Ga uw zorgpremie vergelijken op onze website.
  2. Bekijk de uitslag, laat deze in uw browser staan en google verder.
  3. Check vervolgens drie andere websites. Bekijk welke daar in de top 3 staan en hoeveel zorgverzekeraars deze tonen bij de uitslag.
  4. Controleer of de prijzen overeenkomen met onze uitslagen, die van ons komen namelijk rechtstreeks van de zorgverzekeraars zelf en zijn 100% juist. In sommige gevalen zijn wij vaak nog goedkoper dan indien u hem afsluit op de pagina van de zorgverzekeraar doordat wij in veel gevallen een korting op de zorgverzekering hebben kunnen bedingen.
  5. Sluit uw zorgverzekering af via onze website.

Door dit laatste te doen, ontvangen wij de premie die de zorgverzekeraars verstrekken voor het afsluiten van uw zorgverzekering. Op die manier kunnen wij groeien en onze autoriteit laten groeien zodat iedereen een onafhankelijke vergelijking kan maken en een eerlijke uitkomst kan zien in de zorgvergelijker!

Terug naar overzicht

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.