Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik de juiste zorgverzekering?

Hier hoeft u niet verder voor te zoeken! ZorgverzekeringWijzer.nl heeft voor u alle zorgverzekeraars op een rij gezet. Hierbij hebben wij een speciale unieke berekenmodule laten maken die het u zeer eenvoudig maakt om in een paar klikken de juiste zorgverzekering te vinden, die exact aansluit op uw wensen.

Het is wel belangrijk dat u de zorgverzekering bekijkt aan de hand van de voor u belangrijke onderdelen. Weet u van tevoren dat u veel extra fysiotherapie nodig heeft in 2016 dan is het verstandig om dit als extra optie te kiezen bij uw keuze. Wij van zorgverzekeringwijzer.nl hebben een overzicht gemaakt van alle zorgverzekeringen met het basispakket met een eigen risico van 375 euro, maar ook een superhandige zorgvergelijker waar u eenvoudig uw zorgpremie voor 2015 kunt berekenen.

Waarom zorgverzekeringwijzer.nl?ZorgverzekeringWijzer waarom?

  • 100% onafhankelijke vergelijking
  • Alle pollissen van alle zorgverzekeraars*
  • Unieke vergelijkingsmethode
  • Binnen enkele minuten tot wel 300 euro besparen
  • Kortingen tot wel 25% op de aavullende zorgverzekering, ook als u daar al jaren klant bent! 

* Alle pollissen van alle zorgverzekeraars worden getoond waarvan wij de exacte, geverifieerde prijzen van de zorgverzekeraars zelf door hebben gekregen. Zie ook wij vergelijken wij.

Terug naar overzicht

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.