Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer krijg ik mijn zorgpas?

Indien je een zorgverzekering afsluit bij ZorgverzekeringWijzer, dan ontvang je direct een bevestiging op het opgegeven emailadres. Soms bij enorme drukte, vooral in de laatste periode van het jaar kan het iets langer duren dan normaal, denk aan enkele uren. Daarna ontvang je binnen 10 werkdagen bericht van de zorgverzekeraar met het bewijs van inschrijving en de zorgpas (indien u bent geaccepteerd voor de betreffende zorgverzekering).

Geen verzekeringsbewijs ontvangen?

Heeft u twee weken na het afsluiten van uw zorgverzekering via ZorgverzekeringWijzer nog geen bericht gehad van de zorgverzekeraar? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@ZorgverzekeringWijzer.nl vermeld hierin uw naam, geboortedatum, adres en naam van de verzekeraar, vermeld als onderwerp dat u geen bewijs heeft ontvangen.

Geen zorgpas ontvangen?

De zorgpas kan altijd even op zich laten wachten, als u binnen Nederland hulp nodig heeft dan is deze pas vaak niet nodig indien u in het bezit bent van een geldige legimitatie. De zorgverleners werken namelijk met een bepaald systeem (Vecozo) waarin alle gegevens van alle verzekerden van Nederland volledig actueel verwerkt zijn. Op basis van die gegevens ontvangt de zorgverzekeraar dan ook een rekening van de zorgverlener. Het kans soms tot wel drie weken duren alvorens u de zorgpas in ontvangst kunt nemen, deze komt ten alle tijden via de post. 

Direct uw zorgverzekering vergelijken? 

Terug naar overzicht

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.