Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik de polisvoorwaarden van de zorgverzekering?

Wanneer ontvang ik de premie en  polisvoorwaarden van mijn zorgverzekeraar?

Indien u bij uw oude zorgverzekeraar blijft dan kunt u vanaf 12 November een nieuw aanbod verwachten voor de zorgverzekering 2018. In principe sturen ze een aanbod met dezelfde of een soortgelijke polis welke je het jaar ervoor hebt afgesloten. Dit aanbod bevat de nieuwe zorgpremie en de polisvoorwaarden van het product dat ze op dat moment aanbieden, let op dit kan verandert zijn ten opzichte van eerder jaren, het is daarom verstandig om dit goed na te lezen.

Heeft u via ZorgverzekeringWijzer.nl een nieuwe zorpgolis afgesloten en uw gegevens achtergelaten op onze website dan ontvangt u direct na het afsluiten uw nieuwe polisvoorwaarden van uw nieuwe zorgverzekeraar in uw mailbox.

Wat te doen met het aanbod van mijn zorgverzekeraar?

Als u geen reactie geeft, dan zal de overeenkomst stilzwijgend worden verlengd voor de periode van 1 jaar, alleen zoals hierboven al beschreven, een polis verandert continu en zo ook vaak de wensen van de consument voor wat betreft de dekking binnen de zorgverzekering. 

Het is dan ook verstandig om alsnog een vergelijking te maken van uw zorgverzekering en geef hierin goed aan wat uw hedendaagse wensen zijn. Wellicht heeft u die extra fysiotherapie niet nodig, of juist wel als er een operatie gepland staat in 2018? Zeker als u nog nooit bent overgestapt kunt u vaak een forse besparing maken op de zorgpremie, kijken kan nooit kwaad, check het maar even, het is binnen 1 minuut gebeurd en het kost je niets: zorgpremie 2018 vergelijken. Bij ons ook geen addertjes onder het gras, u ziet alle polissen van alle zorgverzekeraars, ongeacht of we hier een vergoeding voor krijgen of niet.

zorgpremie vergelijken

Is dit niet het gewenste antwoord op uw vraag, u kunt via email contact met ons opnemen of bellen met onze klantenservice via: 020-8950040 (lokaal tarief). 

 

 

Terug naar overzicht

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.