Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat doet ZorgverzekeringWijzer voor jou?

Wat doet zorgverzekeringwijzer voor jouZorgverzekeringWijzer onderhandelt voor jou met de zorgverzekeraars. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat jij de beste voorwaarden en goedkoopste premie kan krijgen.  Indien je op de website van ZorgverzekeringWijzer je zorgverzekering hebt afgesloten dan regelen onze medewerkers het contact met de zorgverzekeraar en gaan zij de gegevens doorspelen, uiteraard via onze volledig beveiligde omgeving. Benieuwd naar onze korting op de zorgverzekering?

Professioneel team

Bij ZorgverzekeringWijzer bezit al het  personeel de opleiding vanuit de Wet Financiële Toezicht  (WFT), tevens zijn wij in het bezit van een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dit laatste zorgt ervoor dat je ten alle tijden een onafhankelijk advies krijgt op het gebied van de zorgverzekeringen. Het eerste zorgt ervoor dat je geen student, die aan het bijklussen is, aan de lijn krijgt maar enkel mensen met professionele kennis van het vak.

ZorgverzekeringWijzer Awards

Sinds 2014 zijn wij bezig met het uitreiken van de ZorgverzekeringWijzer Awards, dit doen wij niet enkel vanuit het oogpunt van de consument maar ook vanuit het oogpunt van de zorgverlener. Op die manier proberen wij goed inzichtelijk te geven welke zorgverzekeraars niet alleen het beste voor hebben met de consumenten maar ook voor de zorgverleners waarvan u gebruik maakt, binnenkort starten wij weer met de vragenlijsten die noodzakelijk zijn voor het beoordelen van de verzekeraars. Halverwege Oktober zullen wij naar buiten brengen welke zorgverzekeraars de Awards winnen voor de zorgverzekering 2016

Wil je hulp bij het overstappen van je zorgverzekering of bij het vergelijken van je zorgverzekering? Neem contact met ons op via 020-8950040, iedere werkdag zijn wij bereikbaar van 09:00- 17:00 en in het overstapseizoen (vanaf 19 November) zelf nog ruimer. 

Terug naar overzicht

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.