Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zorgpremie 2016

De zorgpremie 2019 van alle zorgverzekeraars kunt u vinden in de onderstaande tabel en worden geactualiseerd zodra de verzekeraars haar prijzen bekend maken. Het overzicht betreft de actuele prijzen van de zorgpremie op dit moment, zonder aanvullende zorgverzekering ofwel het “basispakket”. De zorgpremies zijn op alfabet gerangschikt, wilt u weten wat u in 2019 gaat betalen voor uw zorgverzekering dan kunt u het beste uw zorgverzekering vergelijken.

Wanneer is de zorgpremie 2019 bekend?

De zorgpremie 2019 zal bekend gemaakt worden na “Prinsjesdag” op dat moment geeft de Nederlandse overheid het bedrag vrij van wat de “nominale premie” moet worden voor 2019. Het is dan aan de zorgverzekeraars zelf om te beslissen wat de uiteindelijke prijs van de zorgpremie 2018 gaat worden. Gezien het verleden zal zorgverzekeraar DSW haast traditioneel haar zorgpremie 2019 op 23 September presenteren. Uiteindelijk hebben de zorgverzekeraars een wettelijk termijn dat de prijs van de zorgpremie voor 19 november bekend gemaakt moet zijn.

Vanaf wanneer kan ik de zorgpremie 2019 vergelijken?

Zodra de zorgverzekeraars de prijzen van de zorgpremie 2019 bekend hebben gemaakt worden deze automatisch toegevoegd aan onze database daar wij een directe koppeling hebben met de zorgverzekeraars. Het meest verstandige is om te starten met het maken van een vergelijking zodra alle zorgverzekeraars de prijzen bekend hebben gemaakt. U kunt zich inschrijven voor het zorgpremie alarm rechtsboven op de website, u ontvangt dan een email wanneer alle prijzen bekend gemaakt zijn. Direct starten met het vergelijken van de zorgpremie? Ga dan direct door naar de pagina: Zorgpremie vergelijken.

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.