Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Vergoeding is niet ingevuld.

Vergoeding oefentherapie mensendieck / cesar tot 18 jaar 2019

Oefentherapie Mensendieck / Cesar tot 18 jaar        

De behandelingen worden verricht door een therapeut die zich heeft gespecialiseerd in het aanleren van een goede bewegingshouding. Er worden klachten behandeld ten gevolge van houdings- en/of bewegingsafwijkingen. Het doel is om de belastbaarheid van het lichaam te verminderen. Het behandelplan is afhankelijk van de klachten. Elke patiënt krijgt een persoonlijk behandelplan. De therapeut geeft adviezen voor een juiste houding. Voor een betere bewegingshouding worden er ook oefeningen aangeleerd. Er zijn veel klachten die kunnen worden behandeld door middel van deze therapie. Bijvoorbeeld klachten van: schouders, nek, rug, hoofd, heupen, knieën en enkels. Informeer bij de therapeut of huisarts welke klachten kunnen worden behandeld met deze oefentherapie.

Vergoeding

Vanuit de basisverzekering van de zorgverzekering worden behandelingen van een chronische aandoening onder bepaalde voorwaarden volledig vergoed. Voor een niet-chronische aandoening worden vanuit de basisverzekering negen behandelingen vergoed. Indien er meer behandelingen nodig zijn kunnen er nogmaals negen behandelingen worden vergoed. Indien je een aanvullende verzekering hebt afgesloten bij je zorgverzekering, kun je mogelijk een vergoeding krijgen voor de behandelingen die niet vanuit de basisverzekering worden vergoed. In de polisvoorwaarden van je zorgverzekering staat vermeld onder welke voorwaarden je recht hebt op een vergoeding. Voor deze vergoeding geldt geen eigen risico.

 

Heeft dit artikel uw vraag beantwoord?

  • 1 Helemaal niet
  • 2 Bijna niet
  • 3 Een beetje
  • 4 Grotendeels
  • 5 Volledig beantwoord
Bedankt voor uw waardering!


Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.