Aevitae (VGZ) zorgverzekering 2016

Aevitae zorgverzekering 2016

Beoordelingen

Prijs / kwaliteit
Dekking
Klantenservice
Bereikbaarheid
Aevitae (VGZ) zorgverzekering scoort gemiddeld: 6,1 10 Op basis van 33 beoordelingen.

Aevitea is een Nederlands volmachtbedrijf dat gespecialiseerd is in zowel collectieve als geïndividualiseerde  werknemers en werkgeversvoorzieningen. De verzekeraar Aevitea levert zowel de consument als de ondernemingen en instellingen uit Nederland hun maatwerk.

De zorgverzekering 2016

De zorgverzekering die aangeboden wordt door Aevitea biedt de verzekerde een aantal voordelige en unieke voordelen. Zo kan de verzekerde buiten een basisverzekering om kiezen uit 3 pluspakketten; Plus, Top en VIP. Daarnaast kan de verzekerde ook nog kiezen uit drie aanvullende tandarts verzekeringen. De tandarts verzekeringen bieden allen op hun beurt een zeer ruime vergoeding.

Plus

Het Plus pakket is de voordeligste aanvullende verzekering van Aevitae. Verwacht u weinig kosten maar wilt u toch een tegemoetkoming in de kosten van bijvoorbeeld; fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of sport medische consulten, dan is het pluspakket een verstandige keuze.

Top

Wilt u de zekerheid van een uitgebreide dekking maar niet meer betalen dan nodig is? Met het Aevitae Top pakket profiteert u van een complete verzekering tegen een redelijke prijs. Zo hebt u bijvoorbeeld een vergoeding voor de eigen bijdrage voor geneesmiddelen, orthodontie voor kinderen, extra vergoeding voor fysiotherapie, vergoeding eigen bijdrage kraamzorg.

Pakket VIP

Kiest u voor het Aevitae Vip pakket dan krijgt u maximale zekerheid. Zo is fysiotherapie goed verzekerd en zijn de meeste vergoedingen een stuk hoger dan in het Top pakket.

 

Aanvullende tand verzekering;

Bij de aanvullende tand verzekering is alles verzekerd (met uitzondering van tanden bleken en implantaten plaatsen). De verzekerde kan zelf het maximum kiezen op jaarbasis waarna Aevitea deze gekozen kosten dekt. Hierdoor weet de verzekerde precies waar hij aan toe is.

  • De basisverzekering

De basisverzekering is een verplichte verzekering voor elke inwoner van Nederland. De vergoedingen die bepaald zijn in de basisverzekering worden volledig bepaald door de Nederlandse overheid. Hierdoor is het basispakket bij elke zorgverzekeraar hetzelfde en kan hier niet van afgeweken worden. De basisverzekering  vergoedt de meest voorkomende medische onkosten. Zo wordt onder andere het volgende vergoed:

  • Geneesmiddelen
  • Ziekenvervoer
  • Specialistische zorg
  • Eerstelijns psychologische zorg
  • Huisartsenzorg

Tevens dient de verzekerde bij het afnemen van een zorgverzekering rekening te houden met het verplichte eigen risico. Het eigen risico is dit jaar bepaald op een bedrag van € 375,00 op jaarbasis. Het eigen risico kan door de wettelijke bepaling op geen enkele manier verlaagd worden. Echter kan de verzekerde wel zijn eigen risico vrijwillig verhogen. Het eigen risico kan verhoogd worden met een bedrag van 100 tot maximaal 500 euro. Dit bedrag komt dan bovenop het wettelijke eigen risico. Wanneer het eigen risico wordt verhoogd met bijvoorbeeld € 500,00 is het eigen risico een totaal van € 875,00. 


Basisverzekering

Aevitae (VGZ) 2016 Prijs
Aevitae (VGZ) basispakket met eigen risico € 385,00 € 99,95
Aevitae (VGZ) basispakket met eigen risico € 485,00 € 96,95
Aevitae (VGZ) basispakket met eigen risico € 585,00 € 93,95
Aevitae (VGZ) basispakket met eigen risico € 685,00 € 90,95
Aevitae (VGZ) basispakket met eigen risico € 785,00 € 87,95
Aevitae (VGZ) basispakket met eigen risico € 885,00 € 84,95
Deel uw ervaringEn help andere consumentenKlik & schrijf!

Ervaringen Aevitae (VGZ)

Zorgpremie vergelijken

Uw zorpremie nu vergelijken

Zorgvergoedingen

Bekijk de vergoedingen van uw zorgverzekering

Deel uw ervaring

Beoordeel uw zorgverzekeraar

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.