Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

De Goudse

de goudse zorgverzekering 2019
De Goudse zorgverzekering vanaf {{ getLowest() | customCurrency }} p/m

De Goudse is een zorgverzekeraar die is opgericht in het jaar 1924 door Geert Bouwmeester. Tot op heden bezit zijn familie nog steeds een meerderheid van de aandelen. Zoals de naam al aangeeft zit de zorgverzekeraar gevestigd in Gouda. De Goudse Zorgverzekering richt zich vooral op de particuliere markt van Nederland en het MKB. Momenteel telt de Goudse een werknemers aantal van 855 personen. De Goudse geniet van een samenwerking met het grote bedrijf VGZ.

Basisverzekering

De Goudse zorgverzekering biedt de verzekerde een optimale en uitstekende basisverzekering aan. Dankzij de nauwe samenwerking met VGZ is er altijd een zorgverlener bij de verzekerde in de buurt. Bij een zorgverzekering van De Goudse kan er gekozen worden uit een natura verzekering of een restitutie verzekering. Tevens kan de verzekerde ook kiezen uit verschillende vrijwillige eigen risico bedragen. De wettelijke vastgestelde hoogte van het eigen risico ligt op € 385,00. De verzekerde kan niet lager gaan dan dit bedrag. De verzekerde kan het bedrag wel omhoog halen in ruil voor een lagere maandelijkse premie. Wanneer de verzekerde een verzekering wil afsluiten bij de Goudse dient hij zoals bovengenoemd te kiezen uit een natura of restitutieverzekering. Bij een natura basisverzekering gaan de rekeningen van de zorgverlener direct naar de Goudse. De Goudse bekijkt dan of er een contract gesloten is met de zorgverlener (bijvoorbeeld een ziekenhuis of huisarts). Wanneer er een contract bestaat tussen beiden wordt de rekening voor 100% vergoed, voor zover de rekening valt onder de polisvoorwaarden. Wanneer er geen contract bestaat tussen de zorgverlener en De Goudse wordt er maximaal 80% van de gemaakte kosten vergoedt. Dit maximum van 80% is gebaseerd op de gemiddelde kosten jegens het marktconform. Wanneer de verzekerde 100% eigen keuze wil hebben in het kiezen van een zorgverlener is een restitutie polis zeer aan te raden. Bij de basisverzekering restitutie is het namelijk voor de vergoeding van de nota’s van geen enkel belang of een zorgaanbieder een contract heeft met De Goudse. Wanneer de zorgverlener geen contract heeft met de Goudse krijgt u de polis zelf thuisgestuurd. Deze nota dient u zelf te betalen en direct daarna te sturen naar De Goudse. De Goudse stuurt het bedrag dat u betaalt heeft dan voor 100% naar de verzekerde terug voor zover deze gedekt zijn in de polis van de verzekerde.

Aanvullende verzekeringen 2019

Bij De Goudse Zorgverzekeringen kan de verzekerde geheel zelf zijn eigen zorgpakket samenstellen. De Goudse biedt namelijk 4 verschillende aanvullende verzekeringen en vier verschillende aanvullende tandartsverzekeringen. Met de aanvullende zorgverzekering heeft de verzekerde altijd een bredere dekking dan bij enkel de basisverzekering. De verzekerde kan kiezen uit de aanvullende pakketten; Basis, Uitgebreid, Totaal en Top. Voor kinderen met een leeftijd tot en met 18 jaar is zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering gratis. De dekking van een kind is gelijk aan die van de meeste uitgebreide dekking van de ouder zijn verzekering. 

ZorgverzekeringWijzer

Beoordelingen

Op basis van 4 beoordelingen
Prijs / kwaliteit
Dekking
Klantenservice
Bereikbaarheid
Gemiddeld 7,1
Beoordeel zelf

Basisverzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}

Aanvullende verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Aanvullend tandarts verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Benieuwd of De Goudse de zorgverzekering is die in 2019 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2019!

Vergelijk zorgverzekering Poliskaart en voorwaarden

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.