Ditzo zorgverzekering 2016

Ditzo Zorgverzekering

Beoordelingen

Prijs / kwaliteit
Dekking
Klantenservice
Bereikbaarheid
Ditzo zorgverzekering scoort gemiddeld: 8,9 10 Op basis van 35 beoordelingen.

Ditzo, onderdeel van ASR welke zich een van de goedkoopste verzekeraars in Nederland mag noemen met een vrije zorgkeuze, zo staan ze de afgelopen 3 jaar in de Top 3 als het gaat om het basispakket met vrije zorkgeuze! Ditzo is een zorgverzekering zonder al te veel poespas, een basisverzekering met 3 aanvullende pakketten en 3 tandpakketten om af te sluiten en hiermee overal in Nederland terecht te kunnen, kortom reden voor succes. Ook staat Ditzo bekend om het snelle uitbetalen van de vergoedingen, binnen 10 dagen staat je geld weer op je rekening! 


Ditzo zorgverekering; achtergrondinformatie


Het merk Ditzo behoort tot het bedrijf ASR welke zich een van de grootste verzekeraars in nederland mag noemen. Zij hebben een jaaromzet van 4,7 miljard euro en momenteel 4400 medewerkers. ASR biedt meerdere zorgverzekeringen aan, zo ook in 2015. Zorgverzekeraar Ditzo vindt het erg belangrijk om een positieve bijdrage te kunnen verrichten in het leven van de consument en deze beschermen tegen de financiële risico’s en ervoor zorgen dat het geld van de consument in juiste handen blijft. Toen er plannen waren om Ditzo zorgverzekering op te richten zijn ze begonnen met goed te luisteren naar waar de consument juist behoefte aan heeft. De grote onvrede en wantrouwen van de consument tussen verschillende zorgverzekeringen was hier een punt van. Ditzo heeft dit als speerpunt meegenomen in de opzet van het bedrijf en ook in 2015 is ditzo zorgverzekering een zeer betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf. Ditzo staat er dan ook voor om deze ambitie te blijven delen, zo ook in 2015 en continu de korte lijnen met de consument te houden om zo hun zorgverzekering up to date te houden.

Ditzo zorgverzekering 2016


Ditzo behoort tot één van de goedkoopste zorgverzekeraars van Nederland. Tevens heeft de consument bij Ditzo de vrije keuze uit ziekenhuizen en specialisten. Hierdoor kan de consument zelf kiezen door welke zorgverlener hij geholpen wil worden. Wanneer de consument ervoor kiest om zich te verzekeren bij Ditzo kan hij kiezen uit verschillende types zorgverzekeringen en verschillende hoogtes in het eigen risico. De consument kan bij Ditzo genieten van de goedkoopste basisverzekering van Nederland. Elke consument kan zich bij Ditzo direct verzekeren en krijgt hierbij direct hulp van een persoonlijke zorgcoach. Hierdoor was verzekeren nog nooit zo gemakkelijk! Kinderen onder een leeftijd van 18 jaar worden bij Ditzo automatisch meeverzekerd. Voor de consument die graag meer heeft dan enkel een basisverzekering zijn er dr

ie aanvullende verzekeringen en drie tandartsdekkingen. Hierdoor kan elke consument het pakket naar zijn keuze kiezen. Bij het afsluiten van een verzekering bij Ditzo krijgt de bezoeker direct toegang tot ‘Mijn Ditzo’. De consument kan in ‘Mijn Ditzo’ 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn eigen zorgkosten bekijken. Hierdoor komt de consument nooit voor onverwachtse verassingen te staan. Een ander groot voordeel is de zorgcoach. De zorgcoach bemiddelt in de wachttijden bij uw zorgverleners en kan de zorgvrager helpen met alle vragen omtrent de zorg. Bij Ditzo staat de consument op nummer één!

Ditzo zorgverzekering 2016


Basisverzekering

Ditzo 2016 Prijs
Ditzo basispakket met eigen risico € 385,00 € 93,85
Ditzo basispakket met eigen risico € 485,00 € 89,68
Ditzo basispakket met eigen risico € 585,00 € 86,76
Ditzo basispakket met eigen risico € 685,00 € 82,18
Ditzo basispakket met eigen risico € 785,00 € 77,18
Ditzo basispakket met eigen risico € 885,00 € 71,35
Deel uw ervaringEn help andere consumentenKlik & schrijf!

Ervaringen Ditzo

Zorgpremie vergelijken

Uw zorpremie nu vergelijken

Zorgvergoedingen

Bekijk de vergoedingen van uw zorgverzekering

Deel uw ervaring

Beoordeel uw zorgverzekeraar

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.