Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

DSW

DSW zorgverekering 2019
DSW zorgverzekering vanaf {{ getLowest() | customCurrency }} p/m

De DSW zorgverzekeraar heeft ongeveer 450.000 verzekerden en is een van de middelgrote zorgverzekeraars in Nederland. Het hoofdkantoor zit in Schiedam. Deze zorgverzekeraar houdt zich voornamelijk bezig met de regio’s rondom Delfland, Schieland, Westland, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Echter kunnen verzekerden vanuit heel Nederland gebruik maken van deze zeer interessante zorgverzekering, zo ook in 2019. Traditioneel gezien is DSW altijd de eerste zorgverzekeraar die de zorgpremie van het nieuwe seizoen bekend maakt, zo ook voor de zorgverzekering 2019, voor de 13e keer op rij! 

Welke soort polis is de DSW zorgverzekering 2019?

Door de verscherpte richtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit heeft de restitutiepolis van DSW de naam combinatiepolis ontvangen. Dit vanwege de werkwijze van DSW daar ze niet meer uitkeren dan het gemiddelde maximum tarief aan de niet gecontracteerde zorgverleners. Dit zou niet passen binnen de restitutiepolis waarin alle kosten die gedeclareerd worden zonder maximum uitgekeerd worden aan de zorgverleners.  DSW heeft hierop gereageerd dat het belachelijk is dat ze deze benaming wijzigen terwijl DSW al jaren dezelfde richtlijnen hanteert rondom deze polis en dit nooit is veranderd. 

De prijs van de basisverzekering van DSW is 112 euro per maand. 

Als u 18 jaar of ouder bent en een basisverzekering afsluit of al heeft, kunt u kiezen voor deze aanvullende verzekering. De diverse pakketten bieden verschillende vergoedingen omtrent fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Het aanvullende pakket is al af te sluiten vanaf € 7,50 per maand. Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd op de polis van de ouders.

DSW heeft drie loketten, respectievelijk in Maassluis, Vlaardingen en een mobiel loket . Verder kunt u telefonisch contact opnemen, een e-mail of een fax sturen. Op de website van DSW kunt u brochures met verschillende informatie downloaden. De mogelijkheid om een ‘MijnDSW’-account aan te maken is ook aanwezig, hiermee kunt u uw gegevens bijhouden en eventueel wijzigen.

Afwijkend eigen risico DSW zorgverzekering 2019

Zorgverzekeraar DSW heeft in tegenstelling tot andere zorgverzekeraars een eigen risico van 375 euro per jaar, dit is een symbolisch bedrag omdat DSW een voorstander is van een eerlijkere verdeling van de zorgkosten tussen de chronische zieken en de gezonde mensen. Het bedrag wijkt af met tien euro van het wettelijke eigen risico dat is vastgesteld naar aanleiding van de miljoenennota op prinsjesdag. De korting bij een vrijwillig eigen risico kunnen oplopen tot 23 euro per maand bij een verhoging van 500 euro op jaarbasis. Hieronder kunt u de pakketten zien van zorgverzekeraar DSW en deze eventueel direct afsluiten.

ZorgverzekeringWijzer

Beoordelingen

Op basis van 197 beoordelingen
Prijs / kwaliteit
Dekking
Klantenservice
Bereikbaarheid
Gemiddeld 8,1
Beoordeel zelf

Basisverzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}

Aanvullende verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Aanvullend tandarts verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Benieuwd of DSW de zorgverzekering is die in 2019 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2019!

Vergelijk zorgverzekering Poliskaart en voorwaarden

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.