Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Ik!

Ik zorgverzekering 2019
Ik! zorgverzekering vanaf {{ getLowest() | customCurrency }} p/m

De zorgverzekering Ik! Is een speciaal ontworpen zorgverzekering  door het bedrijf IAK Verzekeringen. Deze zorgverzekering is speciaal ontwikkeld om een eerlijke, simpele en vooral zeer voordelige zorgverzekering te introduceren aan de Nederlandse consument. De zorgverzekering IK! bied de consument een zorgverzekering voor een internet prijs met de service van een kantoor verzekering. Doordat de consument bijna alles online kan regelen zijn de kosten van de verzekering lager dan bij een kantoor verzekering. Als de verzekerde er niet uitkomt op de internetpagina kan hij alsnog terugvallen op de klantenservice van IK! of op een kantoor voor persoonlijke uitleg en begeleiding. Zo staat de verzekerde er nooit alleen voor.

Eerlijk, Gemakkelijk en voordelig

Zoals eerder vermeld is de zorgverzekering IK! Speciaal ontwikkeld om een eerlijke, simpele en vooral voordelige verzekering aan te bieden aan de consument:

Eerlijk
Ik! Is een eerlijke zorgverzekeraar omdat er geen verborgen addertjes onder het gras zitten. De basisverzekering van IK! bied de consument een pakket aan waarmee hij bij elke zorgverlener in Nederland kan aankloppen. Dit lijkt heel erg vanzelfsprekend maar dat is het bij veel zorgverzekeringen niet. Wel dient de verzekerde erop te letten dat de zorgverlener een contract heeft met Ik! indien de basisverzekering een natura verzekering is.

Gemakkelijk
De verzekering van IK! is zeer gemakkelijk doordat de verzekering een alles in één verzekering aanbiedt (inclusief mondzorg dekking). Voor een vast bedrag per maand is de verzekerde voldoende en zeer goed verzekerd. Wanneer de consument een verzekering wil afsluiten bij IK! hoeft hij geen medische selectie te doorlopen. Hierdoor was het nog nooit zo gemakkelijk om een passende verzekering af te sluiten.

Voordelig
De zorgverzekering van IK! behoort tot de top 3 van voordeligste verzekeringen in Nederland. Met de verzekering Ik Zorg Voor Mijzelf heeft de consument een alles in één verzekering tegen een lage maandelijkse premie. De consument kan kiezen uit vier keuzes om zich te verzekeren naar zijn wensen. Hierdoor heeft de klant zelf zijn kosten en wensen in de hand.

De Basisverzekering
De vergoedingen die worden vergoed door de basisverzekering van IK! zijn geheel samengesteld door de Nederlandse regering. De Nederlandse overheid bepaalt namelijk jaarlijks wel vergoedingen vergoed dienen te worden in het basispakket van de zorgverzekeraars. De vergoedingen in het basispakket zijn dan ook bij alle zorgverzekeringen gelijk. De vergoedingen die vergoed worden in de basisverzekering zijn;
·         Huisartsenzorg en specialistische zorg
·         Geneesmiddelen
·         Ziekenhuis en verpleging
·         Eerstelijns geestelijke gezondheid
·         Verloskunde en kwaamzorg
·         Ziekenhuis en ziekenvervoer
Tevens dient de consument bij IK! rekening te houden met het wettelijke eigen risico. Het eigen risico bedraagt 350 euro. Dit bedrag is een wettelijk vastgesteld bedrag en kan dus niet verlaagd worden. Het eigen risico wordt gebruikt om enkele zorgkosten te vergoeden alvorens het  door de basisverzekering gedekt wordt. Wanneer het eigen risico volledig gebruikt is worden de kosten betaald door de basisverzekering mits de behandeling gedekt wordt in de polis. Voor vragen over het eigen risico kan de verzekerde contact opnemen met de klantenservice van IK!

 

ZorgverzekeringWijzer

Beoordelingen

Op basis van 6 beoordelingen
Prijs / kwaliteit
Dekking
Klantenservice
Bereikbaarheid
Gemiddeld 7,7
Beoordeel zelf

Basisverzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}

Aanvullende verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Aanvullend tandarts verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Benieuwd of Ik! de zorgverzekering is die in 2019 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2019!

Vergelijk zorgverzekering Poliskaart en voorwaarden

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.