Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Interpolis ZorgActief

Interpolis zorgverzekering 2019
Interpolis ZorgActief zorgverzekering vanaf {{ getLowest() | customCurrency }} p/m

Één van de grootste en bekendste verzekeraars van Nederland is Interpolis. De verzekeraar Interpolis is onderdeel van het grootte bedrijf Achmea. Interpolis heeft zijn bekendheid onder het grote publiek in Nederland vooral te danken aan de reclamecampagne: Interpolis, Glashelder. De klant van Interpolis kan zich bij de verzekeraar ook verzekeren voor diverse andere verzekeringen. Hierdoor kan de verzekeraar zowel zijn zorg als andere verzekeringen allen bij Interpolis onderbrengen. Makkelijker kan niet toch?

De basisverzekering

De Nederlandse overheid stelt elk jaar de dekking van de basisverzekering vast. Deze basisverzekering kan bij Interpolis uitgebreid worden met diverse aanvullende verzekeringen. De extra aanvullende zorgverzekeringen zijn vooral aan te raden aan consumenten die vaak met extra zorgkosten te maken hebben. Zorgkosten zoals onder andere tandartskosten, fysiotherapie kosten en alternatieve geneeswijze kunnen met een aanvullende verzekering gedekt worden. Daarnaast biedt Interpolis als extra’s gratis zorgservice aan zoals de vakantie dokter, alarmcentrale en zorgbemiddeling. Met het basispakket van Interpolis zijn de noodzakelijkste zorgkosten voordelig vergoed. Met een zorgverzekering bij Interpolis weet je als klant dan ook dat je goed en voordelig verzekerd bent. De aanvullende verzekeringen waarmee de basisverzekering kan worden uitgebreid lopen allen op dekkingsgraad. Een aantal voordelen voor de verzekerde die een basisverzekering bij Interpolis afsluit zijn; de zorgregelaar, gratis service zoals de vakantiedokter en de alarmcentrale, geen medische selectie en geen gedoe met declaraties. Tevens biedt Interpolis ook wachtlijstbemiddeling aan.

Wachtlijstbemiddeling

Tot op heden bestaan er nog steeds heel veel wachtlijsten in de Nederlandse zorg. Interpolis wil zijn verzekerde hierbij graag tegemoet komen en doet daar wat aan met zorgbemiddeling. Wanneer u als verzekerde gewoon graag snel en goed geholpen wil worden bemiddelt Interpolis ook voor de verzekerde. Interpolis maakt met de zorgverleners alle afspraken voor de verzekerde en begeleid de verzekerde persoonlijk naar de zorg die bij hem past. Elke verzekerde van Interpolis kan genieten van de wachtlijstbemiddeling, hiervoor is geen aanvullende verzekering nodig. Interpolis regelt alles gratis en snel voor de verzekerde met een basisverzekering. Enkele voorbeelden:

  • Interpolis adviseert en bemiddelt bij ziekenhuiszorg, fysiotherapie en  een second opinion.
  • Interpolis helpt bij het vinden van een nieuwe tandarts of huisarts wanneer bijvoorbeeld de huidige praktijk stopt of wanneer de verzekerde gaat verhuizen.

Geen medische selectie

Het is wettelijk geregeld dat een verzekeraar voor een verzekerde van een basisverzekering geen medische selectie mag uitvoeren. Bij een aanvullende verzekering mag dit wel. Interpolis vindt dit niet klantvriendelijk en heeft er dan ook voor gekozen om tot en met de derde aanvullende verzekering de verzekerde te accepteren zonder verdere vragen. Hierdoor is elke nieuwe klant dus van harte welkom! Een medische keuring is namelijk niet nodig. Enkel voor de meeste uitgebreide aanvullende pakketten worden er enkele vragen gesteld over het gebruik van fysiotherapie. Wanneer de verzekerde een aanvullende tandheelkundige verzekering wil afsluiten hoeft hij ook geen verklaring van zijn huidige tandarts te krijgen. Enkel voor de aanvullende pakketten GebitActief 3 en 4 sterren wordt er gevraagd om een verklaring van de tandarts. Kinderen tot en met 18 jaar kunnen gratis meeverzekerd worden.

ZorgverzekeringWijzer

Beoordelingen

Op basis van 26 beoordelingen
Prijs / kwaliteit
Dekking
Klantenservice
Bereikbaarheid
Gemiddeld 6,3
Beoordeel zelf

Basisverzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}

Aanvullende verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Aanvullend tandarts verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Benieuwd of Interpolis ZorgActief de zorgverzekering is die in 2019 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2019!

Vergelijk zorgverzekering Poliskaart en voorwaarden

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.