Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Kettlitz Wulfse Verzekeringen

Kettlitz wulfse zorgverzekering 2019
Kettlitz Wulfse Verzekeringen zorgverzekering vanaf {{ getLowest() | customCurrency }} p/m

Kettlitz Wulfse is een middelgrote onafhankelijke assurantiemakelaar die al meer dan 100 jaar een aantal zeer aantrekkelijke assurantie programma's aanbied. Kettlitz Wulfe biedt de verzekerde diverse pakketten voor interessante en concurrerende prijzen die tevens beschikken over uitstekende condities. Waar het ook om gaat, Kettlitz Wulfse is een persoonlijke en professionele adviseur  die samen met u het beste pakket samenstellen naar uw wensen en omstandigheden. De verzekerde van Kettlitz Wulfse kan altijd rekenen op persoonlijk contact, dat vindt de verzekeraar namelijk zeer belangrijk.

De zorgverzekering


Een goede gezondheid lijkt vaak erg vanzelfsprekend. Toch is dit helaas niet altijd het geval. Medische onkosten kunnen namelijk soms erg in de kosten oplopen. Daarom is het op een moment dat het even niet zo goed met u gaat wel zo fijn als u kunt terugvallen op een goede verzekering die u kunt vertrouwen. Dat geeft namelijk veel meer rust, en die rust heeft u op die momenten zo hard nodig. Doordat de basisverzekering die wettelijk is vastgesteld door de Nederlandse regering alleen de basiszorg dekt is het vaak geen overbodige luxe om een aanvullende verzekering af te sluiten. Wanneer u een zorgverzekering wilt afsluiten bent u bij Kettlitz wulfse altijd welkom. De zorgverzekering werkt dan ook niet met een medische selectie. Wanneer u eenmaal verzekerd bent bij de zorgverzekeraar kunt u erop vertrouwen dat u gebruik maakt van een goede en snelle zorgverlening. De zorgverzekeraar biedt zijn verzekerde namelijk zorg en wachttijd bemiddeling aan. Hierdoor hoeft de verzekerde nooit langer te wachten dan eigenlijk nodig is. Tevens is de afwikkeling van zaken erg snel en geruisloos. Bijna alles wordt namelijk rechtstreeks geregeld met de betreffende zorgverlener. Tevens kan de verzekerde gebruik maken van diverse kortingen en service voor producten die de verzekerde erbij kunnen helpen om de gezondheid optimaal te houden. Zo kunt u uw eigen steentje bijdragen aan een gezond leven. Een zorgverzekering bij Kettlitz Wulfse brengt dus veel voordelen met zich mee.

Enkele voordelen op een rij:

  • Elke inwoner van Nederland is welkom; er wordt geen medische selectie uitgevoerd (met uitzondering op het aanvullende pakket Excellent, Ziekenhuis Extra en de tandartsdekkingen;  T Extra, T Royaal en T Excellent). 
  • Altijd de beste zorg en de snelste afwikkeling
  • De verzekerde kan profiteren van een landelijke inkoopkracht en van de collectieve premiestelling

De basisverzekering


De basisverzekering van Kettlitz Wulfse is net zoals bij andere verzekeraars samengesteld door de Nederlandse overheid. De Nederlandse overheid bepaalt namelijk jaarlijks welke vergoedingen er tot het basispakket opgenomen dienen te worden. De vergoedingen van een basispakket zijn hierdoor bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. Hiervan kan niet afgeweken worden. Voor de verzekerde die het basispakket te nihil vindt zijn er een aantal aanvullende verzekeringen beschikbaar gesteld. Tegen een maandelijkse meerprijs kan de verzekerde genieten van een aanvullend pakket die bij zijn wensen aansluit. Zo heeft de verzekerde nog meer recht op vergoedingen. De pakketten zijn allemaal vrij divers waardoor er altijd een aanvullende verzekering naar wens is voor elke type verzekeraar.

ZorgverzekeringWijzer

Beoordelingen

Op basis van 1 beoordelingen
Prijs / kwaliteit
Dekking
Klantenservice
Bereikbaarheid
Gemiddeld 0
Beoordeel zelf

Basisverzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}

Aanvullende verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Aanvullend tandarts verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Benieuwd of Kettlitz Wulfse Verzekeringen de zorgverzekering is die in 2019 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2019!

Vergelijk zorgverzekering Poliskaart en voorwaarden

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.