Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

National Academic

National academic 2019
National Academic zorgverzekering vanaf {{ getLowest() | customCurrency }} p/m

National Academic is een Nederlandse zorgverzekering die een kwalitatief hoogwaardige zorgverzekering aanbied waarin de verzekerde naast de basisverzekering standaard is meeverzekerd voor de meest elementaire zaken van een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. National Academic behoort sinds het jaar 2011 tot de voordeligste verzekeringsaanbieders van Nederland. Ondanks dat de zorgverzekering zo goedkoop is, biedt de verzekeraar een bovengemiddelde service en kwaliteit aan. 

De zorgverzekering van National Academic

Wanneer u er voor kiest om een zorgverzekering te nemen bij National Academic dan bent u gegarandeerd van een scherpe premie. De zorgverzekering van National Academic is speciaal bedoeld voor hbo’ers, academici, middelbaar en hoger personeel. De reden hiervan is dat deze groep zich kenmerkt aan een zeer lage claim frequentie op de verschillende verzekeringen en vaak gebruik maakt van een relatief veilige levensstijl. Door deze bevindingen is National Academic dan ook bereid om extra kortingen te geven op de verzekeringen waardoor de premies met relatief hoge bedragen omlaag gedrukt wordt. Een ander voordeel hiervan is dat deze groep vaak kapitaalkrachtig is, hierdoor heeft de verzekeraar meer voordelen en kan hij grotere kortingen bieden.

Wanneer de verzekerde een zorgverzekering afsluit bij National Academic kan hij sowieso genieten van de wettelijke basisverzekering. De wettelijke basisverzekering is bij elke zorgverzekering hetzelfde doordat de overheid dit jaarlijks bepaald voor alle zorgverzekeraars. De zorgverzekeraars in Nederland kunnen dan ook niet afwijken hiervan. De verzekerde zal dan ook bij alle zorgverzekeringen in Nederland hetzelfde basispakket vinden, toch wil er bij veel zorgverzekeraars nogal wat verschil zitten in de prijs van de maandelijkse premie. Zoals al eerder vermeld kunnen de verzekerden van National Academic genieten van een zeer scherpe premie. Daarnaast krijgen ze als extra voordeel ook de meest elementaire zaken van een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering automatisch meeverzekerd. Zo kan de verzekerde genieten van zeer aantrekkelijke extra’s in zijn aanvullende pakket. Wanneer u de standaard aanvulling toch wat te krapjes vindt kunt u ervoor kiezen om een extra aanvullend pakket af te sluiten bij de zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar biedt zijn verzekerde enkele pakketten waardoor er altijd een pakket naar keus bij zit. Bij het afsluiten van een aanvullende verzekering is het erg belangrijk dat de verzekerde goed nagaat welke zorg hij het aankomende jaar denkt nodig te hebben. Een jongere verzekerde heeft bijvoorbeeld niks aan een aanvullende verzekering met rollators en verpleegzorg terwijl een oudere verzekerde niks heeft aan een aanvulling voor kraamhulp en orthodontie. Het is dan ook erg belangrijk om na te gaan welke zorg u nodig denkt te hebben bij het kiezen van een aanvullend pakket. 

National academic zorgverzekering 2019

De prijs van de national academic zorgverzekering 2019 is op dit moment nog niet bekend, zodra deze bekend is kunt u deze terugvinden onderop deze pagina. Tevens kunt u ook national academic vergelijken en direct afsluiten via ZorgverzekeringWijzer.nl 

ZorgverzekeringWijzer

Beoordelingen

Op basis van 8 beoordelingen
Prijs / kwaliteit
Dekking
Klantenservice
Bereikbaarheid
Gemiddeld 5,2
Beoordeel zelf

Basisverzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}

Aanvullende verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Aanvullend tandarts verzekeringen

{{ item.verzekeraar.naam }} {{ item.verzekeringTitels }}
basispakket met eigen risico € 385
Via ons: extra p/m{{ calculatePremium(item) | customCurrency }}
Bekijk vergoedingen
  • {{ coverage.kostensoortUniekeTitel }} {{ coverage.contractItems[0].samenvatting }}
  • Geen vergoedingen

Benieuwd of National Academic de zorgverzekering is die in 2019 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2019!

Vergelijk zorgverzekering Poliskaart en voorwaarden

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.