Prolife zorgverzekering 2023

Basisverzekering
Pro Life
Zorgpremie 2023
€ 131,00
per maand

De prolife zorgverzekering 2017 is onderdeel van Achmea en deze is goed voor 5,5 miljoen verzekerden binnen Nederland. Prolife onderscheidt zich echter door het christelijke aspect van de zorgverzekering en hebben dan ook als enige verzekeraar in Nederland een afwijkende basisverzekering.

Afwijkende basisverzekering prolife zorgverzekering 2023:

ProLife zorgverzekering 2019 biedt elke verzekerde een schone polis. Deze schone polis is een polis waarin geen vergoedingen voorkomen voor geslachtsveranderende operaties, euthanasie en een abortus. Volgens de zorgverzekeringswet mag Prolife deze behandelingen uitsluiten zolang ze hiervoor geen premiekortingen weggeven. Om de minderheden te compenseren biedt Prolife extra aandacht aan christelijke kraamzorg, verpleging en palliatieve zorgverlening. De basisverzekering van Prolife is net zoals bij andere verzekeraars samengesteld door de Nederlandse overheid. Hierop kan niet afgeweken worden (met uitgang van bovengenoemde behandelingen). De vergoedingen zijn dus ook bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. De basisverzekering van Prolife geeft de verzekerde recht op geneeskundige zorg, mondzorg tot een leeftijd van 18 jaar, farmaceutische zorg, hulpmiddelenzorg en ziekenvervoer. Met geneeskundige zorg in het basispakket worden behandelingen bedoelt door een verloskundige, een huisarts of een specialist. De basisverzekering van Pro Life biedt de verzekerde het volgende:

  • Een schone en betaalbare premie
  • Een verplicht eigen risico (Wettelijk bepaald)
  • Korting bij halfjaarlijkse of jaarlijkse vooruitbetaling
  • De verzekerde kiest zelf zijn zorgverlener
  • Mogelijkheid tot een vrijwillig eigen risico (Het verhogen van het eigen risico in ruil voor een lagere maandelijkse premie)

Welke soort polis is deze Zorgverzekering?

Prolife heeft voor de zorgverzekering van 2020 drie verschillende basisverzekeringen:

  • Budgetpolis: € 131,95 per maand
  • Naturapolis: € 137,95 per maand
  • restitutiepolis: Gestopt per 31-12-2019

Naast deze drie basisverzekeringen bieden ze een mooi pakket aan aanvullende dekkingen, u kunt deze direct bekijken op de: website van prolife

 

Benieuwd of Pro Life de zorgverzekering is die in 2024 het beste bij u past? Start nu direct met vergelijken en bespaar op uw zorgpremie 2024!

Zorgpremie vergelijken

Ga naar website