Eerste zorgpremie 2014 bijna bekend

DSW zorgpremie 2014

De eerste zorgpremie van 2014 zal vermoedelijk over vier dagen bekend gemaakt gaan worden!  DSW zorgverzekering presenteert namelijk al enkele jaren als eerste zorgverzekeraar haar prijzen voor het nieuwe seizoen in dit geval 2014. Dit doen ze al twee jaar op de vierde dinsdag in september, wij hopen dat ze aanstaande dinsdag de eerste zorgpremie van 2014 bekend zullen gaan maken.

Wat we daarna kunnen verwachten is dat de andere zorgverzekeraars tot aan 18 november een voor een haar prijzen bekend gaan maken met als allerlaatste de internetzorgverzekeringen. Dit mede doordat het voor hun erg aantrekkelijk is te wachten en net een euro onder de prijs van de concurrentie te gaan zitten om meer klanten naar zich toe te kunnen trekken.

De prijs van het basispakket 2014 zal naar alle verwachting lager zijn dan afgelopen jaar. DSW is ook een van de eerste zorgverzekeraars die haar klanten een geldbedrag van 50 euro retour gaf nadat bekend werd dat zij dit overgehouden hadden van 2012. De verwachting is dan ook dat mede door de verhoging van het eigen risico in 2014 naar 360 euro de prijs van het basispakket zal dalen.

DSW is een middelgrote zorgverzekeraar vooral actief in de regio zuid holland alwaar het 445.000 klanten voorziet van een goede zorgverzekering. Dat zij dit met succes doen dat blijkt wel uit de statistieken dat sinds de verandering in het zorgstelsel in 2006 deze al meer dan 100.000 nieuwe klanten heeft verworven.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de zorgpremie 2014 ? Schrijft u zich dan in voor het zorgalarm (rechtsboven op de website te vinden) en wij zullen u als eerste op de hoogte brengen van alle premies van 2014.

 

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie