De Friesland komt ook met een stijgende zorgpremie 2015

De Friesland zorgpremie 2015

De Friesland heeft zojuist haar zorgpremie voor 2015 bekend gemaakt. Ook zij gaan stijgen in hun zorgpremie. De prijzen van het basispakket naturapolis (Alles Verzorgd) zijn € 101,95 per maand en voor de restitutiepolis (Vrije Keuze polis) betaalt u nu € 106,50 per maand. Een stijging van 5 en van 4,55 euro per maand is het resultaat geworden.

Dit komt dan ook niet als een verassing gezien De Friesland onder Achmea valt en deze verzekeraar in zijn gehele lijn een stijging lijkt door te trekken.

De Friesland komt in 2015 met 4 aanvullende polissen:

  • AV Budget
  • AV Standaard
  • AV Extra
  • AV optimaal

Voor een uitgebreid overzicht van deze zorgverzekering gaat u naar de pagina: De Friesland zorgverzekering 2015

Vanaf morgen is het mogelijk om een goede vergelijking te maken van alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit omdat dan het wettelijke termijn verstrijkt voor de aanlevering van gegevens van de zorgverzekeraars naar de consumenten toe. Vergelijk direct en 100% onafhankelijk middels onze zorgvergelijker

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie