FBTO zorgpremie 2015

FBTO zorgpremie

Nadat eerder ONVZ met haar zorgpremie voor 2015 naar buiten kwam is het nu de beurt aan FBTO.  FBTO heeft sinds dit jaar 2 varianten beschikbaar:

  • Restitutiepolis FBTO 2015: € 98,50 per maand
  • Naturapolis FBTO 2015: € 92,00 per maand

* beide gebaseerd op een eigen risico van € 375,- per jaar

Dit betekent dat ook FBTO ook een stijging doormaakt in de zorgpremie namelijk van € 3,50 per maand. Zij lijken dan ook tussen alle andere verzekeraars in te gaan zitten. De Restitutiepolis is een nieuwe polis die FBTO dit jaar is gestart.

FBTO valt onder het Achmea concern waar ook Zilveren Kruis, De Friesland, Kiemer en Prolife onder vallen. Wij verwachten dan ook dat deze ook komende dag beschikbaar zullen komen voor het publiek.

FBTO Modules 2015

Zoals bekend is FBTO een verzekeraar die met Modules werkt die je op ieder moment van het jaar aan en uit kan schakelen indien je daar gebruik van zou willen maken. Per 2015 veranderen deze modules ook want de wachttijd voor het gebruik hiervan worden verkort naar een maand.  De kosten voor deze modules verschillen wel per leeftijd, naarmate de leeftijd toeneemt stijgt ook de prijs voor deze module. Uiteraard zijn deze allemaal verwerkt in onze zorgvergelijker waar u vanaf 19 November uitgebreid gebruik van kunt maken! Een overzicht van de aanvullende modules FBTO 2015:

  • Alternatieve geneeswijzen
  • Gezinsplanning
  • Gezichtszorg en orhtodontie
  • Calamiteiten
  • Buitenland
  • Extra zorg.

Wilt u de FBTO zorgverzekering direct afsluiten? Dat kan eenvoudig en snel via onze zorgvergelijker, u kunt ook op de website van FBTO uw premie berekenen.

 

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie