Het vergelijken kan beginnen!

vergelijken zorgverzekeringen

De grote zorgverzekeraars hebben de contractering met de ziekenhuizen rond, een mooie tijd om nu eens goed te kijken of de zorgverlener volgend jaar nog steeds gecontracteerd is door uw zorgverzekeraar. Is dit laatste niet het geval dan kunt u direct kijken middels onze zorgvergelijker welke zorgverzekering het beste bij u past!

Klik hier om te starten met uw zorgpremie vergelijken

Consumenten wachten langer met overstappen zorgverzekering

De consumenten wachten langer dan ooit dit jaar om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. De consument lijkt eigenlijk nu pas een switch te durven maken nu de contractering van de grote zorgverzekeraars rond lijkt te zijn. Heeft u al gekeken wat u kunt besparen als u een overstap maakt. Heeft u alleen een basisverzekering, zelfs dan kan het verschil meer dan 300 euro op jaarbasis zijn voor exact hetzelfde pakket bij een andere zorgverzekeraar!

Tot wanneer kan je overstappen?

In principe kunt u overstappen tot en met 31 januari 2016, maar let op dit geldt enkel indien u zelf de eigen verzekering heeft opgezegd voor 31 december 2015!  Lees alles over tot wanneer je kan overstappen in ons artikel

Korting op uw zorgpremie?

Via ZorgverzekeringWijzer kunt u gemakkelijk en snel een vergelijking maken van alle zorgverzekeraars, wij doen dat niet alleen onafhankelijk, wij proberen ook nog de beste deals voor u eruit te slepen, zo bieden wij bijvoorbeeld een korting op de aanvullende polis van Delta Lloyd van 25%! Bekijk snel of u ook kunt besparen via onze zorgvergelijker.

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie