De allerbeste wensen voor 2016!

Het jaar 2015 was een roerig jaar voor de zorgverzekeringen we hadden het artikel 13 verhaal (keuzevrijheid) nog niet afgesloten of er kwamen weer andere actualiteiten op het pad welke roering hebben gebracht op de markt.  Neem als voorbeeld de budgetpolis waarbij veel mensen veel geld moesten bijbetalen terwijl dit onder het hinderpaal criterium zou vallen of als laatste welke contracten er nou gesloten zijn met de zorgaanbieders.

Wij hopen dat de regering hierdoor ook wakker is geschud en zich nogmaals gaat beraden op het aanbieden van dergelijke budgetpolissen die de kwaliteit van zorg verminderen en de consumenten in de problemen kunnen brengen dit jaar schrappen van de lijst. Ook hopen wij dat minister Schippers vanaf dit jaar met een wet komt waarmee de verzekeraars al ruim voor de overstapperiode verplicht om de contracten bekend te maken, zodat de consumenten een eerlijke kans krijgen om deze periode optimaal te benutten.

Wij gaan u in ieder geval in 2016 ook op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de zorgverzekeringen, zowel via social media als via de website. Ook zullen wij ons weer hard proberen te maken voor nog betere deals tussen de consument en de zorgverzekeraars!  Zodra wij meer weten, staat het op de website!

Nogmaals de beste wensen voor 2016 en wij staan voor u klaar!

 

Het team van ZorgverzekeringWijzer.nl

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie