ONVZ zorgverzekeraar stijgt ook fors!

ONVZ zorgpremie

Zorgverzekeraar ONVZ heeft ook vandaag de premies vrijgegeven van hun eigen polis en die van de sublabels PNOzorg en VVAA. De ONVZ zorgpremie 2017 stijgt hiermee met 9,26 euro per maand naar een bedrag van 115,91 voor de restitutiepolis die zij bieden.

Welke polis heeft ONVZ in 2017:

ONVZ heeft een restitutiepolis, dit wil zeggen dat men 100% van het marktconforme tarief terugkrijgt indien men gebruik maakt van een zorgverlener welke niet is gecontracteerd.

ONVZ zorgverzekering afsluiten met korting?

Indien u ONVZ afsluit via ZorgverzekeringWijzer dan kunt u gebruik maken van onze korting die wij hebben bedongen bij deze zorgverzekeraar. U kunt de vergelijker maken en zien dat wij 8 procent korting op de basisverzekering hebben en tien procent korting op de aanvullende dekkingen.

PNOzorg zorgpremie 2017:

PNO, onderdeel van zorgverzekeraar ONVZ stijgt iets minder hard dan het moederbedrijf maar komt toch met een forse verhoging van 8,79 euro  per maand naar de totaalprijs van 109,94 euro

Welke polis heeft PNOzorg 2017:

PNOzorg is een restitutiepolis, dit wil zeggen dat indien men gebruik maakt van een niet gecontracteerde zorgverlener u tot 100% van het marktconforme tarief terug krijgt van uw zorgverzekeraar.

Aanvullende pakketten van de PNOzorg 2017:

PNO heeft een aantal mooie aanvullende pakketten welke u kunt selecteren om toe te voegen aan het basispakket. Bekijk deze op de website van PNOzorg.

VVAA

Een collectief label van zorgverzekeraar ONVZ gespitst op de Vereniging van Arts en Auto heeft ook een stijging doorgemaakt van 8,79 euro per maand op de restitutiepolis die zij bieden, zie ook : VVAA zorgverzekering 2017

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie