Anderzorg zorgpremie 2019 stijgt 72 euro

Anderzorg zorgverzekeraar zorgverzekering

Zojuist heeft ook Anderzorg, onderdeel van zorgverzekeraar Menzis haar zorgpremie voor 2019 bekend gemaakt, deze stijgt met 6 euro per maand ofwel 72 euro per jaar. Zij volgen hiermee dezelfde strategie als het moederbedrijf die voor haar restitutiepolis ook een stijging van zes euro heeft doorgevoerd.  Ook is het mogelijk om bij Anderzorg te verkiezen voor een verhoogd eigen risico van 885 euro, de prijs van het pakket komt dan op 83 euro per maand, bij een eigen risico van 385 euro is dit 108 euro per maand.

Welke soort polis is de Anderzorg zorgverzekering 2019?

Dit betreft een naturapolis, maar wel een met het randje op het budgetgebied, de zorgverzekeraar vergoedt namelijk slechts 70% van wat zij een marktconforme prijs vinden indien men gebruik maakt van een niet gecontracteerde zorgverlener. Tevens dient bij deze zorgverzekeraar alles online te gebeuren van declaratie tot het contact!

Aanvullende polissen van Anderzorg 2019

Op dit moment beschikken wij nog niet over de aanvullende gegevens van de polissen van Anderzorg, dit volgt later zodra dit binnen is.

Zorgpremies vergelijken

Op dit moment draaien de servers op volle toeren om alle getallen die rechtstreeks vanaf de zorgverzekeraars het systeem worden ingeladen te controleren en in te lezen. Vanaf morgen is het dan ook mogelijk om een juiste vergelijking te maken en een verzekering te kiezen die naadloos aansluit op de wensen van uw zorgverzekering 2019. Wilt u liever persooniljk contact, ook dat is in tegenstelling tot vele andere websites gewoon mogelijk, u kunt ons bellen, chatten of emailen en wij zullen zo snel mogelijk op u reageren!

 

 

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie