De Friesland zorgpremie 2021

De Friesland 2023

Vandaag heeft ook zorgverzekeraar De Friesland zorgpremie 2021 bekend gemaakt, net als nagenoeg alle andere verzekeraars, op de prijsvechters na. Dit stippen wij nog even extra aan omdat ook De Friesland slechts één polis van de twee bekend heeft gemaakt, om nog even te wachten op wat de concurrentie gaat doen.

De prijs van De Friesland zorgpremie 2021, stijgt met 3 euro per maand voor de Alles Verzorgd Polis, deze stijging valt mee, daar het kabinet dit in September al reeds hoger heeft ingeschat.

Welke soorten polissen heeft De Friesland in 2021?

Deze zorgverzekeraar kent twee varianten op het basispakket namelijk:

  • Zelf Bewust Polis (naturapolis maar alles online regelen)
  • Alles Verzorgd Polis (naturapolis)

Klik hier om direct op de website van De Friesland alle details te bekijken en deze verzekering af te sluiten.

Aanvullende polissen van De Friesland

Bij de Friesland heb je een aantal mogelijkheden om de basisverzekering aan te vullen met een aanvullende verzekering. De prijzen van de aanvullende verzekering behorende bij De Friesland zorgpremie 2021 zijn op dit moment nog niet bekend en zullen in een later stadium worden toegevoegd op deze website.

Wanneer starten met vergelijken?

Het is het meest verstandig om nog even een dag te wachten met je zorgverzekering vergelijken, op dit moment worden alle prijzen ontvangen direct vanaf de zorgverzekeraars. Deze worden geverifieerd en vervolgens zorgvuldig op onze website geplaatst. Het team van zorgexperts staat dan ook voor je klaar om je te helpen met het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering!

 

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie