Nationale Nederlanden Zorgpremie 2021

Nationale Nederlanden Zorgpremie 2021

Vandaag is ook de zorgpremie 2021 van zorgverzekeraar Nationale Nederlanden bekend gemaakt! Het is al eigenlijk geen verassing meer dat de prijzen gaan stijgen, geheel in lijn met alle overige verzekeraars laat Nationale Nederlanden weten de prijzen voor hun polis te laten stijgen, met iets meer dan 64 euro per jaar.

Welke soort polis heeft Nationale Nederlanden?

Deze zorgverzekeraar kent één soort polis, namelijk de restitutiepolis. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van alle zorgverleners en ziekenhuizen in de buurt. De kosten voor deze polis zijn 128,10 per maand, let op dit is inclusief onze kortingen, op andere websites staan vaak hogere prijzen! (klik hier en bereken hier direct je premie bij Nationale Nederlanden).

Welke aanvullende polissen heeft Nationale Nederlanden?

Deze zorgverzekeraar heeft een zestal aanvullende zorgverzekeringen, zodat er altijd een pakket tussen zit dat aansluit op jouw levensstijl en wensen voor de zorgverzekering van 2021! Dit varieert van veel behandelingen fysiotherapie tot een standaard tandzorg dekking. Uiteraard kun je vrijblijvend gebruik maken van onze kortingen bij deze zorgverzekeraar, ook als je nog geen klant bent bij deze zorgverzekeraar via ons. Wil je hier meer over weten en een proefberekening maken, ga dan via deze link naar de website van Nationale Nederlanden en profiteer van de korting!

Waarom stijgen de zorgpremies in 2021?

De zorgpremies zijn in het verleden altijd gekort door de inzet van de reserves van de zorgverzekeraars. Echter raken deze reserves op omdat de zorgverzekeraars moeten voldoen aan bepaalde eisen van de Europese Unie om ervoor te zorgen dat ze financieel gezond blijven. Ook de kosten in de zorg staan onder druk, dit wordt veroorzaakt door de stijgende loonkosten (gevolgd door het CAO akkoord met loonstijging voor het personeel). Alsmede door het gebruik van dure medicatie bij bijvoorbeeld oncologische behandelingen.

Zorgpremie 2021 vergelijken?

Vanaf 13 november kun je volledig gebruik maken van onze zorgvergelijker, de meest actuele data die direct afkomstig is van alle zorgverzekeraars zijn dan verwerkt binnen ons systeem. Heb je een start gemaakt met je zorgverzekering vergelijken en kom je er ondanks ons gebruiksvriendelijke systeem niet uit?  Dan kun je te allen tijde contact opnemen met onze helpdesk die er klaar voor zitten om jou te helpen bij het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering in 2021!

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie