ONVZ zorgpremie 2021

ONVZ zorgpremie 2021

Zoals verwacht, zien we dat vandaag de zorgpremie 2021 van ONVZ bekend is gemaakt. Deze zorgverzekeraar laat weten ook mee te gaan in de lijn van de stijgende zorgpremie en komt uit op 134,50 per maand. Dit betekent dat je volgend jaar voor dezelfde polis 18 euro per jaar meer gaat betalen.

Welke soort polis is ONVZ?

ONVZ kent maar één soort polis, dit is de restitutiepolis, dat betekent dat je gebruik kunt maken van alle aanbieders in Nederland. Zij zullen, ongeacht of deze zorgverlener is gecontracteerd, een vergoeding geven van 100% van het marktconforme tarief. Als je zorgverlener exorbitant hoge bedragen vraagt, hoef jij je geen zorgen te maken of je deze vergoed krijgt.

Aanvullende verzekering bij de ONVZ zorgpremie 2021

ONVZ kent een veelvoud aan aanvullende pakketten, waarbij zij -in tegenstelling tot de overige zorgverzekeraars- en ook alleen voor het meest aanvullende pakket, het kind niet gratis meeverzekerd.

Wel kennen zij een zeer uitgebreid aanbod op het gebied van pakketten waardoor er nagenoeg voor een ieder wel iets beschikbaar is. Wil je direct de pakketten bekijken? Klik hier om direct naar de website van ONVZ te gaan. De overige merken van ONVZ in 2021:

ONVZ is een relatief kleine zorgverzekeraar maar kent nog wel twee andere merken die ook in 2021 zullen uitmaken van het zorgseizoen. Dit zijn de volgende labels van ONVZ en hun zorgpremie in 2021:

  • PNOzorg (actief als collectiviteit voor mensen die werkzaam zijn in de media en de creatieve sector) deze prijs is 134,50 euro per maand.
  • VVAA (Een zorgverzekering voor zorgverleners), prijs van deze polis in 2021: 127,77 euro per maand.
  • Wanneer kun je deze zorgverzekeringen bekijken en vergelijken?

Zodra de prijzen van deze zorgverzekeraars bekend zijn gemaakt, zullen wij deze verwerken op onze website. In de nacht van 12 op 13 november zullen de prijzen worden geactualiseerd binnen ons systeem. Dit gebeurt aan de hand van de cijfers die afkomstig zijn van de zorgverzekeraars zelf. Daarna kun je dus weer met onze zorgvergelijker op een eenvoudige wijze de zorgverzekering afsluiten die naadloos aansluit op jouw levensstijl! Kom je er niet uit? Onze zorgexperts zitten telefonisch voor je klaar om je hulp te bieden bij het oversluiten.

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie