Zilveren Kruis zorgpremie 2021

Zilveren Kruis zorgpremie 2021

In opvolging van enkele anderen zorgverzekeraars, zien we vandaag de prijs van de grootste verzekeraar van Nederland. De zilveren kruis zorgpremie 2021 stijgt met de markt mee en komt met een stijging van 60 euro per jaar voor haar duurste polis.

Welke polissen heeft Zilveren Kruis in 2021?

Deze zorgverzekeraar heeft alle soorten polissen voor de zorgverzekering van 2021 namelijk:

  • Basis Budget voor € 120,95 (budgetpolis), stijgt met 5 euro
  • Basis Zeker voor € 128,45 (naturapolis), stijgt met 3 euro
  • Basis Exclusief voor € 139,95 (restitutiepolis), stijgt met 5 euro

Welke aanvullende polissen heeft de Zilveren Kruis zorgpremie 2021?

Zilveren Kruis kent een uitgebreid assortiment aan aanvullende pakketten, zo ook voor de zorgverzekering van 2021. Zij hebben dit onderverdeeld in de pakketten van één tot vier sterren waarbij het oploopt van laag naar hoog. Wil je bekijken wat de mogelijkheden van deze pakketten zijn? Klik op deze link en ga naar de website van Zilveren Kruis

Waarom stijgt de zorgpremie van Zilveren Kruis in 2021?

De reden van de stijging, is nagenoeg gelijk aan alle andere zorgverzekeraars. De stijgende kosten in de zorg, gezien de loonstijgingen middels de CAO onderhandelingen vorig jaar. Maar ook het gebruik van de alsmaar duurder wordende medicatie voor bepaalde behandelingen, denk aan oncologische behandelingen of bij taaislijmziekte. Neemt niet weg dat men ook alvast met een schuin oog naar het coronavirus kijkt, waar nu de regering nog een hoop kosten op zich neemt maar uiteindelijk zullen wij daar ook een deel van de rekening van moeten betalen.

Wanneer kun je overstappen?

Ben je enthousiast geworden over de prijzen van Zilveren Kruis? Vanaf 13 november kun je optimaal gebruik maken van onze zorgvergelijker en kun je een zorgverzekering afsluiten die naadloos aansluit op jouw wensen.

Zorgverzekering vergelijken en daarna nog hulp nodig bij het overstappen? Onze zorgexperts zitten klaar voor je om je hierbij te ondersteunen. Het is belangrijk dat je alle zaken vooraf op een rij hebt gezet en je persoonlijke gegevens bij de hand hebt zodat we jou hier snel mee kunnen helpen.

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!"

Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per e-mail.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie