Komende dagen massale overstapgekte verwacht!

eigen risico 2022

Heb jij al gekeken of je kunt besparen op je zorgverzekering? Niet, dan sta je daar niet alleen in dit jaar. De komende dagen verwachten wij weer een topdrukte, uiteraard zijn wij gewoon bereikbaar via de bekende kanalen, het kan echter soms iets langer duren!

Vele Nederlanders lijken bijna net zoals de zorgverzekeraars traditiegetrouw op de laatste dag de polissen bekend maken op de laatste dagen de overstap te maken naar een nieuwe zorgverzekering voor 2023.

Tot wanneer kun je overstappen?

Je kunt overstappen tot 31 december tot middernacht, en dan wordt alles geautomatiseerd geregeld voor je. Heb je zelf al je huidige polis opgezegd (en dit is geaccordeerd door je huidige verzekeraar? Dan heb je nog tot 31 januari, je betaald dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari voor je nieuwe polis. Want het is onmogelijk om onverzekerd zijn in Nederland!

Veel Nederlanders laten geld liggen

Het lijkt omslachtig maar toch heeft het overgrote deel van de Nederlanders nog nooit een overstap gemaakt naar een nieuwe zorgverzekering. Gek, want juist als je nog nooit bent geswitcht kun je een forse besparing behalen. Want wist jij dat het verschil tussen het goedkoopste en het duurste basispakket meer dan 580 euro is dit jaar?

Het is goed om vooraf te kijken naar welke zorg je gaat verwachten voordat je gaat vergelijken. Heb je dit allemaal op een rijtje? Dan is het zaak om de zorgverzekeraars onderling te gaan vergelijken. Je kunt bij ons eenvoudig in het filter de polis aanpassen naar je eigen wens. Het is meestal niet verstandig om dezelfde polis te nemen voor je partner, je hebt namelijk vaak toch andere zorgwensen.

Gebruik je nooit zorg? Denk er dan eens over na om je eigen risico vrijwillig te verhogen, dit kan je een besparing opleveren van wel 250 euro per jaar! Wil je weten hoe? Lees dan ons artikel: Eigen risico verhogen ja / nee?

Hulp bij het overstappen?

Ben je gestart met je zorgverzekering vergelijken en heb je problemen met het overstappen naar een andere verzekeraar? Onze helpdesk zit de komende dagen voor je klaar om jou hierbij te assisteren!

Klik hier om direct te starten met het vergelijken middels onze zorgvergelijker!

Het deskundige team van ZorgVerzekeringWijzer, staat continu voor u klaar! Van het laatste nieuws binnen de wereld van de zorgverzekeringen of je te helpen met je zorgverzekering vergelijken.

Kom je ergens niet uit of wil je iets van ons weten, mail ons gerust en wij proberen je zo snel mogelijk op weg te helpen in de jungle van de zorgverzekeringen!

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie