Korting op je zorgverzekering?

Korting eigen risico

Geld op de bankrekening levert je nagenoeg geen voordeel meer op tegenwoordig. Sterker nog in sommige gevallen, moet je zelfs betalen voor je vermogen dat zij voor je beheren. Het kan daarom rendabel zijn om te kiezen voor een jaarbetaling bij je zorgverzekeraar. Hiermee kun je een korting verkrijgen tot wel 2% op je zorgverzekering.

Let op, niet iedere zorgverzekeraar geeft dezelfde korting bij een jaarbetaling. Wij hebben de kortingen voor je op een rij gezet.

Zorgverzekeraar / label:Korting in % bij jaarbetaling
IZA2,1%
ONVZ2%
PNOzorg2%
VVAA2%
Jaaah2%
CZ2%
CZdirect2%
Just2%
Nationale Nederlanden2%
OHRA2%
UMC zorgverzekering1,5%
Zorg en Zekerheid1,5%
Aevitae1%
Ditzo1%
ASR1%
DSW1%
InTwente1%
Stad Holland1%
Anderzorg1%
Menzis1%
OMA1%
VGZ1%
Unive1%
De Friesland1%
FBTO1%
Interpolis1%
Ziezo1%
Zilveren Kruis1%
Pro life1%
HemaGeen korting
ZekurGeen korting
IZZGeen korting
VinkVinkGeen korting
United consumersGeen korting
SallandGeen korting
EnoGeen korting

Zorgverzekering vergelijken met korting?

Zoals je kunt zien kan het rendabel zijn om een zorgverzekeraar te kiezen waarbij je nog een extra korting krijgt bij een jaarbetaling. Wil je dit toevoegen, dat kan eenvoudig via onze zorgvergelijker. Na het vergelijken krijg je de polissen te zien en daar kun je in het filter de prijs bij jaarbetaling selecteren.

Wil je nog meer korting of besparen?

Naast de keuze voor de maandelijkse of jaarbetaling kun je ook nog kijken naar het eigen risico. Het eigen risico is voor iedereen met een zorgverzekering gelijk gesteld op 385,- euro op jaarbasis. Het is echter mogelijk om deze vrijwillig te verhogen met 500,- euro naar 885,- euro op jaarbasis. Maar let op, dit is niet voor iedereen verstandig! Je kunt hier meer over lezen in ons artikel op eigen risico verhogen?

De korting die je hiermee verkrijgt levert je maximaal 25 euro per maand op, ofwel 300 euro op jaarbasis. Maar zoals gesteld, is het wel van belang dat je een financiële buffer achter de hand houd voor eventuele kosten.

Wil jij bekijken wat de kosten voor jouw zorgverzekering zijn met de korting op jaarbetaling en het verhogen van het eigen risico? Start dan nu direct met je zorgverzekering vergelijken. Wij helpen je stap voor stap met het kiezen van een nieuwe polis! Door het aangeven van de specifieke wensen op jouw levensstijl, krijg jij een zorgverzekering op maat.

Heb je dit geprobeerd en bekeken maar lukt het jou niet om te switchen naar een nieuwe zorgverzekeraar? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag bij het overstappen.

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties.

Geef een reactie