Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

1,2 miljoen wisselden zorgverzekering

1,2 miljoen wisselden zorgverzekering

17 apr 2013

Afgelopen jaar zijn er 1,2 miljoen mensen overgestapt van zorgverzekering, dit meldt Vektis in haar zorgthermometer. Dit is een significante stijging van 1,2 % meer dan afgelopen jaar toen er 6% van de Nederlandse bevolking een overstap maakte naar een andere zorgverzekering. 

Ook liet dit onderzoek naar voren komen dat de meeste mensen die een overstap hebben gemaakt naar een andere zorgverzekering minder zorgkosten maken dan de consumenten die blijven plakken bij hun oude zorgverzekeraar. 

Het aantal mensen met een aanvullende verzekering is gedaald ten opzichte van het jaar 2011 en een stijgin is terug te zien in het vrijwilllig eigen risico wat de consumenten hebben gekozen. 

De zorgverzekeringen zullen ook voor 2014 straks weer komen met een knallende marketingcampagne om veel consumenten naar hen toe te trekken, in een ander artikel was al te lezen dat CZ zorgverzekeringen een grote hoeveelheid aan consumenten heeft gewonnen afgelopen jaar. Wij verwachten dan ook dat de consumenten nog meer gaan overstappen naar een andere zorgverzekering voor 2014!

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.