Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Zorgverzekering 2020

De prijs van de zorgverzekering 2019 gaat vrijwel zeker stijgen, de reden hiervoor is dat de reserves van de zorgverzekeraars verbruikt zijn en zij bijna allemaal aangeven dat er volgend jaar via de zorgpremie extra geld bij moet komen om het te kunnen dragen. Er zijn zelfs verzekeraars die claimen dat er volgend jaar 8 euro per maand bij moet komen! De verwachtingen zijn dus groot dat de verschillen enorm zullen zijn tussen de goedkoopste en het duurste basispakket, wij zeggen daarom altijd start altijd met je zorgverzekering vergelijken.

Eigen risico 2019
Het kabinet heeft in het regeerakkoord vorig jaar afgesproken dat het eigen risico de komende 4 jaar (vanaf 2018) gelijk zal blijven aan 385,- wel zien wij dat de “gezonde bezoekers” vaker een hoger eigen risico kiezen bij hun verzekeraar om zo te besparen op de zorgpremie, wist je dat dit je wel 240 euro kan opleveren!
Basispakket 2019
Het basispakket 2019 van de zorgverzekering, naar alle verwachtingen zullen hier behandelingen worden toegevoegd daar de medische wereld continu aan het innoveren is. Ook zullen er behandelingen worden geschrapt indien deze niet bewezen zijn. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dit publiceren op deze pagina. De inhoud van het definitieve basispakket zal worden bekend gemaakt op 18 September 2019.
Zorgpremie alarm 2019
Wil jij graag besparen op je zorgpremie en wil je een seintje zodra alle premies bekend zijn van de zorgverzekering 2019 op 12 november? Schrijf je in!

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.