Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

spaarzorgverzekering

Aanvullende zorgverzekering of sparen?

8 okt 2012

We zijn over verzekerd volgens zorgverzekeraar Interpolis. In plaats van het geld te besteden aan een dure en overbodige tandartspolis of een aanvullende zorgverzekering, kunt u beter geld gaan sparen. Eens een kritische blik werpen op uw aanvullende zorgverzekering is beslist noodzakelijk volgens Interpolis die in coöperatie met de Rabobank mensen adviseert over verzekeren of sparen. Een zeer opmerkelijke uitspraak vanuit de zorgverzekeraars hoek.

Uit een onderzoek van de Nederlandse Zorg autoriteit blijkt dat maar liefst 88% van de Nederlandse bevolking een aanvullende zorgpolis heeft afgesloten. Echter men heeft geen idee wat de polisvoorwaarden zijn, hoeveel een fysiotherapie behandeling gaat kosten en of de premie die betaald wordt wel in verhouding staat met de vergoedingen die door de aanvullende zorgverzekering worden uitgekeerd.

Interpolis redeneert als volgt; ‘Verzeker alleen dat wat u nodig heeft voor zorg, men heeft algemeen gezien minder te besteden en de zorgverzekeringspremies zullen blijven stijgen. Ga bewuster om met de uitgaven voor zorg en zet het bedrag wat u uitspaart eens op een spaarrekening’. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.