Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Budget zorgverzekering

Anderzorg budget zorgverzekering 2013

19 dec 2012

Op de valreep van het oude jaar heeft Anderzorg, een onderdeel van Menzis, een nieuwe aanvullende zorgverzekering op de markt gebracht, Budget Verzekering. De nieuwe verzekering biedt volledige buitenlanddekking, 9 fysiotherapiebehandelingen en 75% van een aantal mondzorgbehandelingen tot maximaal 250 euro.

De Budget verzekering wordt naast de al bestaande aanvullende verzekeringen aangeboden, de dekking is beperkt, maar de premie bedraagt dan ook slechts 9,75 euro per maand. De zorgverzekeraar geeft te kennen dit pakket nu aan te bieden daar men heeft geconstateerd dat klanten behoefte hebben aan een eenvoudige aanvullende verzekering. De noodzakelijke risico’s worden gedekt zonder te betalen voor zorg die men niet nodig heeft.

De internetpolis voor de basisverzekering van Anderzorg was al de laagste in Nederland met een premie van  96,25 euro per maand. Met de combinatie van de aanvullende zorgverzekering kan men al verzekerd zijn voor 106 euro per maand voor de noodzakelijke dekking. Indien men dan ook nog zou kiezen voor verhoging van het eigen risico, dan heeft men al een zorgverzekering vanaf 82 euro per maand.

Indien men van zorgverzekeraar wil veranderen dan dient men voor 31 december de huidige zorgverzekering op te zeggen en zich voor 31 januari 2013 bij de nieuwe zorgverzekeraar aan te melden. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.