Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Anderzorg Zorgverzekering

Anderzorg claimt goedkoopste

9 nov 2011

De zorgverzekeraar anderzorg heeft vandaag haar premie bekend gemaakt en claimt hiermee de goedkoopste zorgverzekering van Nederland aan te bieden. De premie bedraagt 96.25 euro per maand voor het basispakket in 2012. 

De mogelijkheid bestaat om uw premie te verlagen naar 71,25 euro per maand indien u een maximaal eigen risico neemt. Het is dan natuurlijk wel zo dat als u medische kosten maakt u dit snel kwijt bent door de stijgende medische kosten. Dit is echter een overweging die u zelf dient te maken. 

Het is een gedurfde uitspraak daar nog niet alle premies bekend zijn van 2012, gaat er nog een zorgverzekeraar onder zitten of zijn ze alweer de goedkoopste zorgverzekeraar van het basispakket? We zullen het volgen!

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.