Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

anderzorg zorgpremie 2017

Anderzorg zorgpremie 2017

19 nov 2016

Ook het laatste label van de Menzis familie heeft vandaag haar premies bekend gemaakt en de Anderzorg zorgpremie 2017 stijgt met 108 euro per jaar. Het bedrag van de premie komt dit jaar uit op 102 euro per maand.

Welke polis is de Anderzorg zorgpremie 2017?

De anderzorg zorgpremie is een naturapolis en te sluiten voor 102 euro per maand. Indien u het eigen risico verhoogt dan kunt u deze afsluiten voor 78 euro per maand.

Aanvullende dekkingen anderzorg 2017

Anderzorg heeft een aantal aanvullende pakketten die u kunt selecteren op basis van de behoeftes die u verwacht voor de komende periode.

Klik hier voor de website van Anderzorg.

Nu het gehele Menzis concern en de overige zorgverzekeraars op een aantal na de prijzen van de zorgverzekeringen van 2017 bekend hebben gemaakt kunt u starten met het maken van een vergelijking van uw zorgverzekering.

Let op! Onze prijzen kunnen lager zijn dan die bij onze concurrenten, dit heeft te maken met exclusieve kortingen die wij hebben bedongen bij de zorgverzekeraars. Het is daarom goed om te kijken bij anderen maar uiteindelijk uw zorgverzekering af te sluiten via ZorgverzekeringWijzer.nl

Klik hier om te starten met het maken van de vergelijking.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.