Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

anderzorg zorgpremie 2019

Anderzorg zorgpremie 2019 stijgt 72 euro

12 nov 2018

Zojuist heeft ook Anderzorg, onderdeel van zorgverzekeraar Menzis haar zorgpremie voor 2019 bekend gemaakt, deze stijgt met 6 euro per maand ofwel 72 euro per jaar. Zij volgen hiermee dezelfde strategie als het moederbedrijf die voor haar restitutiepolis ook een stijging van zes euro heeft doorgevoerd.  Ook is het mogelijk om bij Anderzorg te verkiezen voor een verhoogd eigen risico van 885 euro, de prijs van het pakket komt dan op 83 euro per maand, bij een eigen risico van 385 euro is dit 108 euro per maand. 

Welke soort polis is de Anderzorg zorgverzekering 2019?

Dit betreft een naturapolis, maar wel een met het randje op het budgetgebied, de zorgverzekeraar vergoedt namelijk slechts 70% van wat zij een marktconforme prijs vinden indien men gebruik maakt van een niet gecontracteerde zorgverlener. Tevens dient bij deze zorgverzekeraar alles online te gebeuren van declaratie tot het contact! 

Aanvullende polissen van Anderzorg 2019

Op dit moment beschikken wij nog niet over de aanvullende gegevens van de polissen van Anderzorg, dit volgt later zodra dit binnen is. 

Zorgpremies vergelijken

Op dit moment draaien de servers op volle toeren om alle getallen die rechtstreeks vanaf de zorgverzekeraars het systeem worden ingeladen te controleren en in te lezen. Vanaf morgen is het dan ook mogelijk om een juiste vergelijking te maken en een verzekering te kiezen die naadloos aansluit op de wensen van uw zorgverzekering 2019. Wilt u liever persooniljk contact, ook dat is in tegenstelling tot vele andere websites gewoon mogelijk, u kunt ons bellen, chatten of emailen en wij zullen zo snel mogelijk op u reageren! 

 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.