Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Anno12

Anno12

25 mei 2012

Nederland is een zorgverzekering rijker, dit keer niet een standaard verzekering, maar een hele bijzondere. Anno12 laat namelijk haar klanten aandeelhouder worden in het bedrijf. Dit zorgt er voor dat u ook wat te vertellen heeft over wat er moet gebeuren op het gebied van de zorgverzekering en wat u in de aanvullende pakketten zou willen zien. 

Tevens is het zo dat Anno12 ervoor wil zorgen dat de kosten gereduceerd gaan worden. Heeft u daar als consument aan meegeholpen, ook al bent u chronisch ziek, de financiële resultaten die hieruit voort komen zullen terugvloeien naar u als consument. 

Anno12 ziet het graag terug gaan naar de oorsprong van verzekeren hoe het was, alvorens in 2006 alle veranderingen op het gebied van zorgverzekeringen plaats hebben gevonden. Anno12 gaat ook haar klanten loyaal belonen middels lagere premies indien u geen gebruik heeft gemaakt van de zorg in het voorgaande jaartal. 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.