Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

vergoeding lidmaatschap patientenvereniging

Bent u lid van een patientenvereniging? Bekijk uw vergoeding

6 jan 2014

De meeste consumenten welke zijn overgestapt naar een nieuwe zorgverzekering hebben dat over het algemeen gedaan. Er is nog een kleine groep die zelf zijn huidige zorgverzekering heeft opgezegd en nog aan het oriënteren zijn, deze hebben de tijd tot 31 januari om alsnog een nieuwe te kiezen. Wat veel consumenten vergeten is om te kijken naar hun lidmaatschap van een patiëntenvereniging, indien men namelijk lid is van een dergelijker stichting en / of vereniging dan heeft men namelijk recht op een vergoeding van de zorgverzekeraar.

Vergoeding lidmaatschap patiëntenvereniging

 

De vergoeding zit in de aanvullende zorgverzekering verwerkt, heeft u deze niet dan komt u dus niet in aanmerking. Heeft u wel een aanvullende zorgverzekering afgesloten voor 2014, dan kunt u eenvoudig op de volgende pagina bekijken hoeveel geld u terug kunt vragen voor uw lidmaatschap: vergoeding lidmaatschap patiëntenvereniging.

De vergoeding is niet heel veel maar kan toch oplopen tot 25 euro per jaar, alle kleine beetjes helpen.Let wel dat het soms noodzakelijk is dat uw vereniging lid is van de CG-raad of de NCPF. Bekijk de actuele details op de pagina's van de zorgverzekeraars. Uw kwitantie en / of afschrift van uw rekening is vaak voldoende om te declareren bij uw zorgverzekering. 

Maakt u gebruik van een patiëntenvereniging? Maakt u dan alvast voor de zorgverzekering 2015 een notitie dat u dit mee kunt nemen in uw berekening voor de zorpgremie 2015.

 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.