Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

promovendum 2018

Besured en promovendum stijgen flink!

13 nov 2017

Verzekeraar iptiQ, de nieuwe eigenaar van de zorgverzekeraars Promovendum, Besured en National Academic hebben een forse prijsverhoging doorgevoerd voor de zorgverzekering van 2018, de verzekering die de afgelopen jaren veel publiciteit heeft verkregen met de verzekering voor hoger opgeleiden is het afgelopen jaar overgenomen door eerdergenoemde van VGZ die bewust een inkrimping wil maken. Echter is een flinke stijging hiermee een feit, promovendum stijgt met 9,60 euro per maand naar 107,50 per maand, besured stijgt met 10,35 euro naar 107,25 euro per maand. 

Welke polissen bieden deze zorgverzekeraars in 2018? 

  • Promovendum, vanaf 107,50 euro per maand (naturapolis)
  • Besured, vanaf 107,25 euro per maand (naturapolis)
  • National Academic, vanaf 114,95 euro per maand (naturapolis)

Aanvullende pakketten 2018

Het goede nieuws is wel dat met de stijging van de basisverzekering de aanvullende premies weer een stuk gedaald zijn, soms tot wel tien euro per maand goedkoper, wat dan de prijs enigszins kan compenseren. Benieuwd naar de inhoud van de pakketten? U kunt deze bekijken op de website van de aanbieders, klik op de onderstaande links om direct door te gaan naar de verzekeraars:

Vandaag worden de laatste gegevens gepushed naar de zorgvergelijker, wij verwachten dat dit rond 09:00 uur is afgerond, bent u nieuwsgierig of u kunt besparen op de zorgpremie? Start dan vanaf nu met uw zorgpremie vergelijken. Tevens zijn wij straks zowel telefonisch als via de webchat te bereiken voor vragen omtrent het afsluiten of het leveren van maatwerk. 

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.