Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Consument kiest goedkoopste zorgverzekering

Consument kiest goedkoopste zorgverzekering

14 nov 2011

Zorgverzekeringwijzer houdt zich al het gehele jaar bezig met wat de consument gaat kiezen met betrekking tot de nieuwe zorgverzekering in 2012. Dit hebben wij gedaan middels een een poll. 

Het merendeel van de consumenten gaf begin dit jaar al aan dat ze zouden gaan voor de goedkoopste premie, dit is wederom bevestigd nadat we deze vraag deze maand opnieuw gesteld hebben. De consument zal in 2012 kiezen voor de goedkoopste premie die de zorgverzekeraars bieden. De tweede keuze is; wat de zorgverzekeraar allemaal gaat vergoeden in 2012. Een opmerkelijk iets want als je voor het goedkoopste wil gaan zal niet altijd alles vergoed worden. Het lijkt erop dat collectiviteitskorting en het vertrouwen wat men heeft in de zorgverzekeraar steeds minder invloed hebben op de keuze van de consument. 

Het is daarom van belang om uw zorgverzekering goed te bekijken naar waar u gebruik van denkt te gaan maken in 2012 en wat juist niet. U kunt vaak uw pakket geheel laten aansluiten op uw levensstijl en toch de goedkoopste premie kiezen. Je zorgverzekering vergelijken kan veel geld besparen, begin direct en bespaar nu!

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.