Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

CZ zorgverzekering 2019

CZ stijgt mee met OHRA en Nationale Nederlanden in 2019

9 nov 2018

Zorgverzekeraar CZ, het moederbedrijf van OHRA en Nationale Nederlanden die gisteren al haar prijzen bekend maakte heeft vandaag ook haar premie getoond voor 2019. Een stijging van 8,55 euro per maand ofwel € 102,60 op jaarbasis is dan ook een feit.

Welke polissen heeft CZ in 2019?

CZ heeft net als voorgaande jaren drie varianten beschikbaar voor haar klanten namelijk:=

  • Zorgbewust polis € 120,45 (budgetpolis)
  • Zorg op maat polis € 124,80 (naturapolis)
  • Zorgkeuzepolis € 131,65 (restitutiepolis)

Bij de goedkoopste polis, de zorgbewust dient men alles online te regelen en is per post niet mogeijk, dit is bij de andere polissen wel mogelijk maar dat maakt het verschil in de prijs onder meer. Ook heeft CZ een korting op de basisverzekering via collectieven waaronder ons eigen collectief en deze geeft maximaal 10 procent korting.

CZ aanvullende zorgverzekering 2019

CZ heeft al jaren een hele ruime selectie aan aanvullende polissen op de basisverzekering en twee tandartsenpolissen zie ook hieronder:

  • Start € 1,95 per maand
  • Basis € 7,90 per maand
  • 50+ € 17,45 per maand
  • Jongeren € 19,35 per maand
  • Plus € 20,10 per maand
  • Top € 36,95 per maand
  • Gezinnen € 48,20 per maand

Wilt u deze pakketten uitgebreid nalezen, dat kan op de website van CZ, klik hier om naar de website van CZ te gaan.

Zorgpremie vergelijken?

Wij krijgen al veel vragen binnen per email en telefoon over wanneer de zorgvergelijker compleet zal zijn. Op dit moment worden iedere nacht de data opgehaald van de verzekeraars die hun prijzen bekend hebben gemaakt. Dit betekent dat u vanaf 12 november een juiste vergelijking kunt maken. Komt u er na die tijd niet uit, neemt u dan gerust even contact op met onze klantenservice die voor u klaar zit om u te helpen met het overstappen.

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.