Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

CZ zorgverzekering 2016

CZ zorgpremie 2015, een lichte stijging!

13 nov 2014

Nadat de afgelopen week de premies binnenkwamen van het VGZ concern waren we al bang geworden dat de prijzen ook bij de overige verzekeraars een flinke stijging zouden doormaken. Gelukkig laat CZ zien dat dit niet noodzakelijk is, ook met inzet van de reserves hebben zij een stijging kunnen beperken en komt de CZ zorgpremie 2015 met een stijging van gemiddeld 5 euro naar buiten.

 

Overzicht polissen en prijzen CZ zorgpremie 2015:

 

 • Zorgbewustpolis (budgetpolis) was € 91,95 wordt € 97,95 per maand
 • Zorg op maat polis (naturapolis) was € 95,95  wordt € 107,95 per maand
 • Zorgkeuzepolis (restitutiepolis) was € 99,95 wordt € 113,95 per maand

*gebaseerd op een eigen risico van 375 euro per jaar.

Tevens heeft CZ een aantal aanvullende polissen beschikbaar in 2015:

 • CZ Basis, € 7,25 per maand
 • CZ Plus, € 17,75 per maand
 • CZ Top, € 30,85 per maand
 • CZ Jongeren, € 17,75 per maand
 • CZ Gezinnen, € 42,25 per maand
 • CZ 50+, € 16,15 per maand
 • CZ aanvullende verzekering tandarts, € 18,80 per maand
 • CZ aanvullende verzekering uitgebreide tandarts, € 34,45 per maand

Ieder pakket heeft hierbij de voor en nadelen, uiteraard worden alle pakketten meegenomen in de zorgvergelijker zodat deze exact aansluit bij uw wensen. Voor een uitgebreide omschrijving van de polissen kunt u naar de CZ zorgverzekering 2015 pagina gaan waar u kunt zien wat er in de aanvullende polissen zit en de hoogte van de vergoedingen zijn binnen die polis.

De prijzen van de CZdirect zorgverzekering zullen pas op een later moment bekend gemaakt worden, de verwachting is dat de budgetverzekering van CZ wacht op haar concurrentie om te zien waar zij mee zullen komen. 

Zorgverzekeraar CZ laat dus ook dat de zorgpremie minder hoeft te stijgen dan tientallen euro’s per maand maar tot nu toe spant zorgverzekeraar DSW hiermee nog steeds de kroon die liet zien dat de zorgpremie voor 2015 gelijk bleef!  U kunt vanaf 19 November een vergelijking maken met alle zorgverzekeraars op onze pagina: zorgpremie vergelijken.

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.