Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

De Friesland zorgverzekering 2018

De friesland zorgpremie 2018 stijgt

10 nov 2017

Zorgverzekeraar De Friesland heeft zojuist haar premie voor 2018 gelanceerd, een stijging van 24 euro op de meest afgesloten polis is het gevolg. De Friesland is hiermee de eerste van het Achmea concern die de prijzen naar buiten brengt. Een stijging weliswaar maar wel minder dan de stijging die we eerder op de dag gezien hebben bij zorgverzekeraar CZ. Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig naar de overige prijzen die mogelijk later op de dag bekend worden gemaakt.  De Friesland heeft ook aangegeven dat zij 22 miljoen euro aan reserves hebben ingezet om de prijs van de zorgpremie 2018 te drukken.

Welke polissen heeft De Friesland in 2018?

  • Zelf Bewust polis (Budgetpolis), deze wordt pas later bekend gemaakt.
  • Vrije keuze polis  (Restitutiepolis) was 120,50 wordt 122,25 euro per maand
  • Alles Verzorgd polis (Naturapolis) was 114,95 wordt 116,95 euro per maand

De Friesland heeft voor 2018 zes aanvullende pakketten welke u kunt afsluiten, waarin er verschillende keuzes zijn voor van een klein fysiotherapie pakket tot een pakket waarin alle medische noodzakelijke fysiotherapie vergoed zal worden. U kunt deze bekijken op de website van de Friesland

Wanneer kan ik het beste starten met mijn zorgpremie vergelijken? Uiterlijk 12 november dienen alle verzekeraars de prijzen voor de zorgverzekering 2018 te hebben aangeleverd. Dit is een wettelijke eis waar zij aan moeten voldoen. U heeft daarna 7 weken de tijd om zich te oriënteren en een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. U dient dit te doen voor 31 december mits u zelf uw oude polis al heeft opgezegd, dan heeft u nog de tijd tot 31 januari.

 

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.