Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Goedkoopste combinatiepolissen

De goedkoopste basisverzekeringen met combinatiepolis

20 nov 2013

Alle zorgpremies voor het komende jaar zijn bekend gemaakt door de zorgverzekeraars. Het komende jaar gaan de premies dalen wat het vergelijken van uw zorgverzekering extra interessant maakt. Bent u op zoek naar een polis die zowel natura als restitutie combineert? Zorgverzekeringwijzer.nl zet voor u de goedkoopste combinatiepolissen op een rijtje.

Een combinatiepolis, hoe zit het ook alweer?
Naast een restitutie of naturapolis is het ook mogelijk om te kiezen voor een combinatiepolis. Dit houdt in dat u voor sommige vormen van zorg recht heeft op zorg (natura) en voor andere vormen van zorg heeft u recht op een vergoeding (restitutie). Evenals bij een volledige restitutiepolis is het voor het restitutiegedeelte van de combinatiepolis ook mogelijk dat de zorgverzekeraar afspraken gemaakt heeft met zorgaanbieders. In dit geval is er sprake van vormen van zorg met naturavoorwaarden en vormen van zorg met gedeeltelijk gecontracteerde voorwaarden.

Goedkoopste combinatiepolissen
Wanneer u kiest voor een mix van keuzevrijheid en geen keuzevrijheid komt u uit op een combinatiepolis. Voor het komende jaar ziet de top drie van goedkoopste combinatiepolissen er als volgt uit:

Eigen risico

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

€360

Zekur

€80,25

IZA

€96,25

Salland

€96,75

€460

Zekur

€76,25

IZA

€93,75

Salland

€93,75

€560

Salland

€90,75

IZA

€91,25

ZilverenKruis

€91,61

€660

ZilverenKruis

€87,45

ProLife

€87,45

Salland

€87,75

€760

ZilverenKruis

€83,28

ProLife

€83,28

OZF

€84,08

€860

Zekur

€65,25

Salland

€75,92

ZilverenKruis

€79,11

 

Bent u benieuwd welke zorgverzekering het beste aansluit op uw huidige persoonlijke situatie? Door uw zorgverzekering te vergelijken ziet u direct welke verzekeringen het beste aansluiten op uw wensen tegen het voordeligste tarief. 

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.