Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Goedkoopste naturapolissen

De goedkoopste basisverzekeringen met naturapolis

20 nov 2013

Gisteren hebben ook de laatste zorgverzekeraars de zorgpremies voor het komende jaar bekend gemaakt. Alle premies zijn bekend en Zorgverzekeringwijzer.nl maakt voor u de balans op. Wanneer keuzevrijheid van de zorgaanbieder voor u geen vereiste is kunt u kiezen voor een naturapolis. Zorgverzekerijgwijzer.nl zet voor u de goedkoopste naturapolissen op een rijtje.

Een naturapolis, hoe zit het ook alweer?
Een naturapolis houdt in dat u als verzekerde recht heeft op zorg. De zorgverzekeraar heeft voor alle vormen van zorg afspraken gemaakt met zorgaanbieders, de gecontracteerde zorgaanbieders. Wanneer u zorg afneemt bij één van deze zorgaanbieders worden de kosten volledig vergoed door de verzekeraar en hoeft u de rekening niet voor te schieten. U kunt ook kiezen voor een zorgaanbieder waarmee de verzekeraar geen contract heeft afgesloten. Het kan dan voorkomen dat u de kosten (deels) zelf moet betalen. Dit verschilt per zorgverzekeraar en is terug te lezen in de polisvoorwaarden van de verzekering.

Goedkoopste naturapolissen
Wanneer u niet kiest voor keuzevrijheid komt u uit op een naturapolis. Voor het komende jaar ziet de top drie van goedkoopste naturapolissen er als volgt uit:

Eigen risico

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

€360

Besured

€81,25

Promovendum

€81,90

PMA

€83,50

€460

Promovendum

€78,90

PMA

€80,50

Bewuzt

€80,50

€560

Promovendum

€75,90

TakeCareNow

€77,37

PMA

€77,50

€660

Promovendum

€72,90

TakeCareNow

€73,20

PMA

€74,50

€760

TakeCareNow

€69,03

Promovendum

€69,70

PMA

€71,50

€860

AnderZorg

€62,25

CZdirect

€63,00

PMA

€63,50

 

Past uw huidige zorgverzekering nog wel bij uw persoonlijke situatie? Uw zorgverzekering vergelijken kan u maandelijks een hoop geld besparen in 2014. Zorgverzekeringwijzer.nl vergelijkt alle zorgverzekeraars op basis van uw persoonlijke voorkeuren. 

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.