Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

Internetpolissen zorgverzekeringen

De internetpolis in opkomst, zorgverzekering 2013!

3 dec 2012

Consumenten kiezen massaal voor internetpolissen.De grootste zorgverzekeraars van Nederland bieden tegenwoordig allemaal een internetpolis voor haar zorgverzekering van 2013 aan. Uit onze cijfers kunnen wij opmaken dat er een massale aandacht is voor deze vorm en het merendeel van de consumenten die via onze website een zorgverzekering afsluiten. Bij deze vorm van verzekeren dient er uitsluitend via internet contact plaats te vinden. Dit geldt voor declaraties, als herhalingsrecepten, die vervolgens bij een online apotheek besteld kunnen worden.

De prijsverschillen zijn erg uiteenlopend, bij Bewuzt van VGZ  kan u € 155,- besparen per jaar en bij Anderzorg van Menzis betaalt men € 117,- minder per jaar.  Het betreft ten alle tijden hetzelfde basispakket, daar deze overal gelijk dient te zijn. De verwachting is dan ook, nadat dit in vele media is uitgesproken, dat de zorgverzekering voor 2013 door veel consumenten zal worden over gesloten naar een internetpolis.

Vorig jaar stapten er 780.000 consumenten over naar een andere zorgverzekering, de verwachting is dat dit aantal explosief zal toenemen mede door de komst van de internetpolissen van de zorgverzekeraars.

U kunt uw zorgverzekering vergelijken om te bekijken of u geld kunt besparen op uw premie voor uw zorgverzekering van 2013! Waar wacht u nog op?

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.