Zorgpremie alarm!

Ontvang automatisch bericht indien alle zorgpremies bekend zijn!

laatste dag overstappen

De laatste dag, uw zorgverzekering vergelijken.

31 dec 2013

Vandaag is de laatste dag dat u als consument uw zorgverzekering kunt vergelijken en direct een overstap kunt maken. De toekomstige zorgverzekeraar zal dan alle administratieve handelingen op zich nemen. Heeft u uw huidige zorgverzekering zelf al opgezegd? Dan kunt u nog tot 31 januari een keuze maken voor uw zorgverzekering.

Een overstap van een zorgverzekering kan erg winstgevend zijn, daar dit u ook dit jaar tot wel 300 euro per jaar kunt besparen. Het basispakket is namelijk van iedere zorgverzekeraar gelijk alleen de verschillen zijn tot 28 euro per maand voor hetzelfde pakket! De consumenten dit jaar lijken vooral een overstap te maken naar de zogeheten “internetpolissen” niet te verwarren met de “budgetpolissen” waar dit jaar veel ophef over geweest is.  Bij een internetpolis is het de bedoeling dat u alles digitaal regelt zowel uw declaraties als het contact met de zorgverzekeraar.

Per jaar uw zorgverzekering betalen?

Ook dat is mogelijk en levert u in veel gevallen een korting op van 3% op uw jaarlijkse premie. De banken geven niet zoveel rente dus wellicht een goede investering voor 2014! Dit geld voor sommige verzekeraars op zowel het basispakket dan de aanvullende zorgverzekeringen.

Eigen risico verhogen?

Ook dit kunt u een besparing opleveren van maximaal 20 euro per maand op uw zorgpremie, let er echter wel op dat u dit geld achter de hand heeft. Mocht er namelijk iets met u gebeuren en het bedrag komt boven de 860 euro uit dan dient u dit in een keer te vergoeden aan uw zorgverzekeraar. Het kan dus winstgevend zijn maar loop niet een al te hoog risico als u dit niet achter de hand heeft.

Eigen risico maandelijks betalen?

Ook dat kan, wilt u niet in een keer veel kosten betalen dan kunt u bij een aantal zorgverzekeraars uw maandelijkse eigen risico gespreid betalen (vooraf). U spaart dan feitelijk uw eigen geld op tot maximaal 360 euro per jaar. Maakt u hier geen gebruik van dan krijgt u dit achteraf weer teruggestort op uw rekening.

Nog niet gekeken of u kunt besparen?

Maak dan snel gebruik van onze zorgvergelijker, klik op de pictogrammen en kom eenvoudig tot een zorgverzekering die het beste bij u past! Let op vandaag is uw laatste kans.

 

Vergelijken is besparen! Direct naar de zorgvergelijker

Frans Kooning

Oprichter van ZorgverzekeringWijzer.nl, gespecialiseerd verpleegkundige van beroep. "Een website moet gemaakt zijn voor de patiënt (consument), dat laten we dan ook terugkomen op alle vlakken. Wij volgen al het laatste nieuws op de minuut, en delen dat graag met u!" Heeft u vragen of tips, u kunt mij bereiken per Email of Google+.

Reacties op dit bericht

Schrijf een reactie

Comment is te kort. Comment is te lang.
Uw naam is verplicht.
Uw emailadress is onjuist.
Verstuur als e-mail Printen Bewaar als PDF

Beste bezoeker van ZorgverzekeringWijzer.nl, uw zorgverzekering vergelijken is bij ons geheel gratis! Dit is mede mogelijk doordat als wij eventuele klanten doorsturen naar sommige verzekeraars wij daar een vergoeding voor krijgen. Wij vragen u daarom om uw adblocker uit te zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van ZorgverzekeringWijzer.nl zodat dit een toegankelijk platform blijft voor iedereen

Via instellingen van uw adblocker kunt u deze uitzetten. Bedankt!

Vergelijking tussen verzekeraars

Maak een selectie uit drie verzekeraars die u naast elkaar wilt plaatsen voor een vergelijking.